Priopćenje Socijaldemokrata povodom održanih izbora

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 18. travnja 2016. - 9:24
Autor: 

U cijelosti vam prenosimo priopćenje Socijaldemokrata Crne Gore povodom održanih lokalnih izbora u Tivtu:

Socijaldemokrate Tivta su ostvarile, za njih, očekivani uspjeh na izborima, i kako poručuju, zadovoljne su što su građani Tivta donijeli pravu odluku prepoznavši Socijaldemokrate kao partiju ozbiljnih, odgovornih i stručnih ljudi, koji su spremni da preuzmu odgovornost za sljedeći razvojni korak ovog grada.

“Veliko, odnosno neizmjerno hvala Tivćankama i Tivćanima za podršku koju su nam dali. Vjerovali su u kvalitet našeg programa i ljude koji su spremni da sve ono što su obećali sprovedu u djelo. Tivat je položio još jednom ispit demokratske zrelosti i sa velikom izlaznošću građani Tivta su dali svojevrsni doprinos podizanju povjerenja u izborni proces. Sve to dodatno obavezuje i nas i ostale političke subjekte na maksimalnu posvećenost intenziviranju razvoja Tivta i to onog ravnomjernog od kojeg će svi imati koristi”, poručio je nosilac liste Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović.

U saopštenju se zaključuje i da su Socijaldemokrate uvjerene da su ovi izbori potvrdili da istinske vrijednosti socijaldemokratije nemaju alternativu, te da je izvorna socijaldemokratska ideja u Tivtu sačuvana i da su prave Socijaldemokrate Crne Gore, odnosno njihovi članovi i simpatizeri neizostavna karika u progresu i modernizaciji Tivta i Crne Gore.