Maslovar: ‘’Socijaldemokrate će biti najprijatnije iznenađenje na izborima”

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 30. ožujka 2016. - 10:02
Autor: 

‘’Socijaldemokrate očekuje vrlo dobar izborni rezultat i ulazak u izvršnu vlast, što pokazuje program koji su sami građani u anketama označili za najkonkretniji, i kao onaj koji je lišen suvišne priče. Pored toga, što smo u svoje redove privukli puno novih ljudi, koji do sad nisu bili politički aktivni, za nas je jako bitno što smo prethodnih mjeseci svjedoci dolaska velikog broj ljudi koji su bili u nekad časnom SDP-u, što nam je dodatna potvrda ispravnosti naše politike,“– rekao je Dejan Maslovar, kandidat za odbornika na listi „Socijaldemokrate-  Ivan Brajović, Stabilno i dosljedno za Tivat“.

Građani su na pravi način prihvatili našu listu, jer su na njoj priznati i ozbiljni ljudi, koji su se afirmisali na profesionalnom planu.

 ‘’Očigledno je da smo sastavili kvalitetnu listu koja će nam omogućiti da budemo najprijatnije iznenađenje lokalnih izbora. Prepoznali su da je naš osnovni cilj ravnomjeran razvoj grada, a dobijamo i pohvale za svježinu u našoj kampanji, od zanimljivih događaja do prisustva na društvenim mrežama,“ - dodao je Maslovar.

Kako navjavljuje, Socijaldemokrate Ivana Brajovića će u finišu kampanje povećati dinamiku aktivnosti, a da bi se približili mladim građanima, u posljednjim nedjeljama objaviće seriju kratkih video materijala sa programskim idejama. 

‘’Znamo da je najteže motivisati mlade da se interesuju za program i razvojnu viziju. Zbog toga smo se odlučili, da im svoje stavove približimo modernim alatima, jer je na ovim izborima u igri baš njihova budućnost. Socijaldemokrate u svom programu i razvojnim politikama posebnu pažnju polažu baš na mlade ljude i među glavnim ciljevima našeg budućeg angažmana je omogućavanje razvoja preduzetništva među mladima,“ - zaključio je potpredsjednik SD Tivat Dejan Maslovar.