Socijaldemokrate Kotor predale listu za lokalne izbore

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 20. rujna 2016. - 9:52
Autor: 

Socijaldemokrate Kotora predale su danas Općinskoj izbornoj komisiji izbornu listu i 460 potpisa potpore građana Kotora.

Nositelj liste dr. Andrija Lompar je istakao da će Socijaldemokrate  pokazati istinsku dosljednost u svom djelovanju, zalažući se za uređeniji, moderniji i ekonomski razvijeniji grad koji će pružiti više šansi mladima. “Podrška koja nam u sve većem broju stiže od građana uvjerava nas da SD u Kotoru očekuje dobar izborni rezultat. Oni koji nam svakodnevno pristupaju, na najbolji način  potvrđuju  da smo prepoznati  kao ozbiljan  i odgovoran politički akter koji u narednom periodu  građanima može ponuditi stabilna i održiva rješenja, uz podsticaj ravnomjernom razvoju grada” – kazao je Lompar.

Na listi Socijaldemokrata je 39 posto žena i 42 posto mladih koji su željni da rade i poboljšaju uvjete i kvalitetu života u gradu.

Listu kandidata za odbornike ‘’Socijaldemokrate Crne Gore -  dr. Andrija Lompar – Dosljedno za Kotor’’ čine: dr. Andrija Lompar, Miloš Čelanović, Snežana Borozan, Boško Zvicer, Jovana Mačić, Danilo Popović, mr. Dijana Vukasović, Miloš Džudović, Vladimir Stjepčević, Boris Rajman, Ilija Milošević, Sonja Seferović, Rafaela Pina Lazarević, Dragan Starović, Radmila Radulović, Tihomir Brkanović, Ivica Mršulja, Josip Marković, Nikoleta Krivokapić, Nenad Buzdovan, Miloš Momčilović, Miloš Trivić, Jelena Ševaljević, Vanja Marković, Dijana Kašćelan, Dušan Popović, Kristina Branković, Sandra Joksimović, Rade Vujković, Srđan Đuranović, Dabiša Barbić, Slavenko Šućur i Radovan Mrđenović.