Najnovijie

Fra Ivo Kramar o svom pjesničkom stvaralaštvu

Razgovorom s pjesnikom fra Ivom Kramarom počinje nova sezona emisije „Tragom Hrvata Boke i događaja“. Naime, on je u utorak, 19.9.

Pročitajte više

Otvorena izložba Marije Kapisode u Galeriji ljetnikovca "Buća"

Dubravka Nikčević, sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Općine  Tivat u odsustvu predsjednice Općine Tivat Snežane Matijević, otvorila je u Galeriji Ljetnikovca "Buća" u Tivtu izložbu crteža u kombiniranoj tehnici Marije Ka

Pročitajte više

Festival world glazbe u Tivtu

Tivat World je prvi internacionalni festival world glazbe u Crnoj Gori.

Pročitajte više

Blagdan sv. Mateja

Danas se proslavlja blagdan sv. Mateja i tim povodom u istoimenoj crkvi u   Dobroti svete mise bit će u 10 i u 18 sati.

Pročitajte više

Završena prva etapa prestižne regate Tisuću otoka

Roccabella je prva jedrilica koja je stigla na cilj u Porto Montenegro u sklopu prve etape pete regate Tisuću otoka (Thousand Islands Race) od Rijeke do Tivta.

Pročitajte više

Les 16. na SP u Splitu

Splitu je završeno Svjetsko prvenstvo za klasu Laser Standard. Jedriličar JK Delfina Igor Les u konkurenciji sa najboljima u klasi na svijetu, završio je natjecanje plasiran na 65. mjesto, odnosno 16. u srebrnoj grupi.

Pročitajte više

Izložba Vaska Lipovca u Klovićevim dvorima u Zagrebu

Djela Vaska Lipovca u emisiji Bokobran predstavljena su u više navrata jer je riječ o umjetniku koji je ostavio nemjerljiv trag, i to ne samo u Boki kotorskoj. Tema je ove emisije retrospektivna izložba otvorena 14.

Pročitajte više

U Zadarskoj županiji prezentirana glagoljica na tlu Boke kotorske

Na osmom po redu Saboru glagoljaša, koji je protekloga tjedna održan u Svetom Filipu i Jakovu, profesorica Ljubica Štambuk je, tom prigodom kao reprezentica Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore, održala prezentaciju o glagoljici na području Bo

Pročitajte više

Stranice