Najnovijie

Održana akcija čišćenja u organizaciji Pomorske škole

„Dan planete zemlje obilježili smo i konkretnim akcijama – zajedno sa učenicima iz osnovnih škola kao i Gimnazije sakupljali smo otpad na prostoru od mosta Ljute do početka Orahovca, sakupljeni otpad sortirali smo na plastiku, limenke, staklo, pa

Pročitajte više

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana u Kotoru

U prostorijama Pomorske škole iz Kotora i ovog je travnja organizirana Akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Pozivu da sudjeluju u akciji odazvalo se 72 učenika.

Pročitajte više

Dragana Kršenković Brković o svojim djelima i ljubavi prema pisanju

Povodom Međunarodnog dana knjige OJU "Muzeji" Kotor i Hrvatsko građansko društvo Crne Gore organizirali su 23. travnja autorsku večer Dragane Kršenković Brković u Galeriji solidarnosti u Kotoru.

Pročitajte više

Radno vrijeme TO Tivat u narednim danima

„TO Tivat obavještava javnost da će za vrijeme uskršnjih i prvomajskih praznika raditi po redovnom radnom vremenu, kako u prostorijama u centru, tako i u Porto Montenegru i to:

 TO Tivat (centar):      Ponedjeljak – Petak 7 – 15 h

Pročitajte više

Humanitarna utrka „Fun run“ 11.5. u Tivtu

Humanitarna utrka „Fun run“ bit će održana 11. svibnja u Tivtu, u organizaciji Knightsbridge Schools International Montenegro i Porto Montenegra. Sva prikupljena sredstva bit će donirana za liječenje lokalnog dječaka Sava Rilija.

Pročitajte više

Hrvatska prva virtualna zemlja-knjižnica na svijetu

Ovoga proljeća stanovnicima i posjetiteljima Hrvatske svoja e-vrata otvorit će Library of Croatia, prva virtualna slobodna knjižnica na svijetu veličine cijele države.

Pročitajte više

Konture identiteta blažene Ozane Kotorske – Saša Brajović u Bokobranu

U ovoj emisiji izvanredna profesorica povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu dr. sc. Saša Brajović, približava konture identiteta kontinuirano štovane kotorske zaštitnice blažene Ozane.

Pročitajte više

Kandidat za Europski parlament u Donjoj Lastvi

U petak, 26. travnja, hrvatsku zajednicu će posjetiti Joško Klisović, kandidat na predstojećim izborima za Europski parlament iz Republike Hrvatske.

Pročitajte više

Stranice