Najnovijie

Mali admiral Andrija Vidović govorio Lode u Zagrebu

U subotu , 25. veljače, u hotelu Šeraton u Zagrebu, održana je tradicionalna Bokeljska večer, u čast kotorskog  patrona Svetoga Tripuna.

Pročitajte više

Više od 10.400 maškara plesalo Rijekom

Od početka Riječkog karnevala u siječnju vrijeme je jednostavno proletjelo, a kako i ne bi uz sve što se događalo u proteklih mjesec i pol dana - karnevalske zabave, koncerte, pjesmu i ples, sva karnevalski obojena sportska, gastronomska,

Pročitajte više

Bokeljska mornarica kulturno je dobro Hrvata

Razgovarao Goran Galić, Vijenac – novine Matice hrvatske, br. 599, 16. veljače 2017.

Pročitajte više

„Torta za osmijeh“ u Dječjem domu „Mladost“

Humanitarna akcija  „Torta za osmijeh“ se i ove godine organizira, po 14. put, kada imate priliku napraviti  tortu za djecu Dječjeg doma Mladost  u Bijeloj  te izmamiti osmijehe najmlađih.

Pročitajte više

Manjabalin Tikventus pasao kako je zaslužio

Prepuna kotorska riva čekala je današnjega krivca, koga po tradiciji svake godine „Slamni sud Komunitadi kotorske“ osudi spaljivanjem na lomaču, zbog svega lošega što je Gradu priredio u prošlih godinu dana.

Pročitajte više

„Šoto kuco – Lastovski“ spaljen za sve nedaće

Tradicionalni lastovski karneval, usprkos lošem vremenu, uspješno je održan danas, te su brojne maske lastovskom rivom mogle pokazati svoju šarenu čaroliju.

Pročitajte više

Održan maskenbal u Poslovnom centru “Vukšić”

Tradicionalni kotorski maskenbal, u okviru zimskih karnevalskih fešti u Kotoru, održan je u subotu 25.2. u Poslovnom centru “Vukšić”. Goste i maske su zabavljali Boka bend i The Grupa.

Pročitajte više

Stranice