Najnovijie

Zvonimir Deković za Radio Crne Gore

Danas nastavljamo s blokom emisija o hrvatskoj zajednici koje su emitirane na valovima Radija Crne Gore.

Pročitajte više

Najavljen dosad najspektakularniji CMC festival u Vodicama

Radio Dux i Skala radio i ove godine pratit će CMC festival u Vodicama, a uskoro počinjemo s emitiranjem svih pjesama koje će se naći na 9.

Pročitajte više

Poezijom i glazbom o dobroti i veličini sestara franjevki

„Na Cetinju je stari običaj da kada sretnete časnu sestru na ulici učinite tri koraka nazad i kažete : Časna sestro, srećo moja, i možete vjerovati da će želja koju pritom zamislite biti ostvarena“.

Pročitajte više

„Fešta Kamelija“ sutra

U okviru ovogodišnje manifestacije „Fešta Kamelija izložba aranžmana od cvijeta kamelija“ će biti otvorena 31. 3.,(petak) u povijesnom hotelu »Cattaro« na Trgu od oružja u Kotoru,  s početkom  u 19 sati.

Program Fešte:

Pročitajte više

Repertoar Centra za kulturu Tivat za travanj

Za mjesec travanj tivatski Centar za kulturu je pripremio bogat kulturni program. Očekuju vas izložbe, tribine, kazališne predstave, projekcije filmova, kao i promocije knjiga.

Pročitajte više

Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizira Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 7. 4., u prostorijama Porto MontenegroJahting Kluba (nekadašnji Dom Vojske), od 10 do 16 sati.

Pročitajte više

Fortifikacije Boke kotorske – Bokobran s Andrejem Žmegačem

U ovome je Bokobranu gostovao dr.sc. Andrej Žmegač s Instituta za povijest umjetnosti u Zagrebu koji istražuje profanu arhitekturu, najvećim dijelom fortifikacijsku arhitekturu kako kontinentalne tako i jadranske Hrvatske.

Pročitajte više

Američki Senat ratificirao Protokol o pristupanju Crne Gore NATO-u

Ratifikaciju je podržalo 97 senatora, dok je bilo dva glasa  protiv. Procedura predviđa da sada svoj potpis na odobrenje Sjedinjenih Američkih Država da Crna Gora postane dio Alijanse treba da stavi američki predsjednik Donald Trump.

Pročitajte više

Stranice