Najnovijie

Gastro noć od ribe i vina – Konoba “Bacchus”

Turistička organizacija Tivat u petak, 17.8.,  s početkom u 21:00 h  poziva na “Gastro noć od ribe i vina” u konobi “Bacchus” u Tivtu.

U zabavnom dijelu programa nastupit će MK Kino Kultura bend.

Ulaz slobodan.

 

 

Pročitajte više

Odgovor Ministarstva kulture Crne Gore HNV-u

U cijelosti vam prenosimo odgovor ministra kulture Aleksandra Bogdanovića predsjedniku Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimiru Dekoviću povodom dopisa Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Ministarstvu kulture (Uprava

Pročitajte više

Preminula legenda Hajduka Zvonko Bego

Legendarni nogometaš Hajduka i osvajač zlatne olimpijske medalje u Rimu 1960. godine Zvonko Bego preminuo je danas ujutro u Krapinskim Toplicama nakon kratke bolesti u dobi od 77 godina.

Pročitajte više

Novi dvobroj Hrvatskog glasnika

U novom dvobroju  Hrvatskog glasnika između ostalog možete pročitati intervju s veleposlanikom RH u Crnoj Gori Veselkom Grubišićem, tekst „Tragom bokeljskih Hrvata“, o uspjehu Vatrenih,  kao i aktualne rubrike.

Pročitajte više

Izložba „Trajanje“ na Rimskim mozaicima u Risnu

Centar za konzervaciju i arheologiju Crne Gore u suradnji s Turističkom organizacijom Općine Kotor organizira izložbu pod nazivom ΣYNÉXEIA – CONTINUUM – TRAJANJE, posvećenu arheološkim istraživanjima u Risnu, koja će biti otvorena u srijedu, 15.

Pročitajte više

Svete mise povodom blagdana sv. Roka

Povodom blagdana sv. Roka, u četvrtak, 16. kolovoza, svete mise u crkvi sv. Roka u Donjoj Lastvi će biti u 10 i u 19 sati. U 10 sati je također i sveta krizma.

Pročitajte više

Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije

Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije (Velika Gospa), 15. kolovoza (srijeda) svete mise u marijanskim svetištima Kotorske biskupije služit će se po sljedećem rasporedu:

Otok Gospe od Škrpjela (Perast): 6, 8, 10 i 18 h

Pročitajte više

Održano humanitarno natjecanje „Svi na banj“ po šesti put

Humanitarno natjecanje u plivanju štafeta „Svi na banj“ po šesti put je održano na otvorenom bazenu u Kotoru.

Pročitajte više

Stranice