Najnovijie

Neven Staničić - Purgatorije izgubljene u ( dobrim ) namjerama

Otvoreno pismo  Nevena Staničića  povodom natjecateljskog   Programa 17. izdanja Festivala Mediteranskog teatra

Pročitajte više

Lokalni identitet – novi kulturni program u Luštici Bay

"Gradske muzike iz Boke, mažoretke, folklorni ansambli i klape imat će nastupe u Luštici Bay tokom cijelog ljeta, u cilju predstavljanja lokalnog identiteta našeg kraja internacionalnoj klijenteli".

Pročitajte više

Mihael Đuričić o izložbi „Marks Of Protection“ i ostalim projektima

U današnjoj emisiji Bokobrana ugostili smo fotografa Mihaela Đuričića. Povod za razgovor je njegovo sudjelovanje u izložbi „Marks Of Protection“.

Pročitajte više

Grubišić: "CG treba da pokrene lavinu proširenja EU"

Crna Gora trebalo bi da bude grudva snijega, koja će pokrenuti lavinu proširenja u Evropsku uniju (EU), kazao je za TVCG ambasador Hrvatske Veselko Grubišić.

Pročitajte više

Izložba skulptura „Meke forme” u Muzeju i galeriji Tivat

Izložba skulptura „Meke forme”, autora Darka Vučkovića, bit će otvorena u četvrtak, 30. 6., u  Muzeju i galeriji Tivat,  s početkom u 21 sat.

Pročitajte više

Obnovljena obiteljska kapelica Svete Tereze u Donjoj Lastvi

Jučer je  u obnovljenoj obiteljskoj kapelici Svete Tereze u Donjoj Lastvi  služena sveta misa, nakon 43 godine. Kapelica je stradala u potresu 1979.,  a sagradio ju je don Đuro Perušina 1934. god. 

Pročitajte više

Adrijan Vuksanović uručio godišnju nagradu „Komune“ Rajku Ceroviću

"Velika je čast dobiti godišnju nagradu časopisa „Komuna“ koji na određeni način baštini sve ono što je najljepše u Crnoj Gori, sve ono što je njeno građansko biće koje se danas jako teško opire imperijalnim nasrtajima s raznih strana, velikim ap

Pročitajte više

Stranice