Najnovijie

Zagreb proglašen najpoželjnijom europskom destinacijom u 2017.

LONELY PLANET, najprestižniji svjetski turistički vodič, na vrh svoje liste deset najpoželjnijih europskih destinacija za 2017. godinu stavio je Zagreb.

Pročitajte više

Hrvatske bratovštine Bokeljske mornarice 809 sudjelovale su na 59. Međunarodnom vojnom mimohodu u Lourdesu pronoseći slavu Svetog Tripuna

Hrvatske bratovštine Bokeljske mornarice 809 su, nakon otvaranja Međunarodnog vojnog hodočašća u Lourdesu, u nazočnosti vjerskih i svjetovnih velikodostojnika, odbalale Kolo svetog Tripuna, a Kolu su svojim ulaskom čast iskazali predsjednica Repu

Pročitajte više

Multimedijalna večer Marinka Pavićevića u Kotoru

Multimedijalna  večer crnogorskog kantautora Marinka Pavićevića bit će održana u dvorani Kina  „Boka" u petak,  26.5.,  s početkom u 20 sati. Stihove će govoriti Mirjana Kasalica i autor.

Pročitajte više

Općinsko natjecanje recitatora u Budvi

JU Narodna biblioteka Budve u suradnji s Centrom za kreativnu komunikaciju “Logos” organizira općinsku smotru recitatora u Narodnoj biblioteci, 25.5., s početkom u 18h.

Pročitajte više

V. Babić: Sve u mom životu ima veze s Bokom

Povodom treće po redu promocije knjige “Kulturalno pamćenje - ogledi o hrvatskoj kulturi i književnosti Boke” u Zadru, autorice prof.dr.

Pročitajte više

Rijeka prvi puta u povijesti prvak Hrvatske

Devetnaest godina nakon prvog velikog pokušaja otkako je Prve HNL, a 71 godinu otkako je osnovan, nogometni klub Rijeka postao je prvak države!

Pročitajte više

Ivan Ušumović o radu Novinarske izdavačke ustanove »Hrvatska riječ«

Današnji gost emisije „U svjetlu kulture“ je ravnatelj Novinarske  izdavačke  ustanove  »Hrvatska riječ« Ivan Ušumović, koji nam je približio rad Ustanove te više rekao o svemu.

Pročitajte više

Stranice