Najnovijie

Ilko Marović: Svi na feštu, najveću bokešku

Uoči bokeške Fešte nad feštama – tradicionalne Bokeljske noći koja se u akvatoriju kotorskog zaljeva održava sutra navečer, danas smo na tu temu razgovarali s g. Ilkom Marovićem s Mula.

Pročitajte više

Konceptualna izložba „Glasovi i mitovi“ u Tivtu

Konceptualna izložba  „Glasovi i mitovi“ , skulptura u bronci Jelene Kršić i slika Nikole Žigona bit će otvorena u subotu, 19. 8.,  u 20:00h, u galeriji Pizana u Portu Montenegru.

Pročitajte više

Počeo Petoboj nacija u Tivtu

Danas je u Tivtu počeo osmi Petoboj nacija u bućanju, koji će do nedjelje biti igran u bućarskoj dvorani u Kalimanju. Sudjeluju ekipe iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore.

Pročitajte više

Bokeljska noć u subotu

Tradicionalna manifestacija Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, bit će održana u subotu, 19.

Pročitajte više

Proslavljen sv. Roko i osma "Fešta od rogača"

Patron župe Donje Lastve Sveti Roko proslavljen je jučer u istoimenoj crkvi. Svečanoj misi nazočio je veliki broj vjernika, a predvodio ju je don Josip Barišić, župnik iz Čilipa. Crkveno pjevanje je animirao zbor Svetog Mateja iz Dobrote.

Pročitajte više

„Peraška fešta" u petak

„Peraška fešta" bit će održana 18.8., s početkom u 20 sati i 30 minuta na tamošnjoj pjaci. Goste će, uz degustaciju raznovrsnih  primorskih specijaliteta  zabavljati "Boka bend".

Pročitajte više

Program Centra za kulturu Tivat za 18.8.

Kultna predstava “Buba u uhu ”  u režiji Ljubiše Ristića odigrat će se po  prvi put u Crnoj Gori u petak, s početkom u 21 sat na tivatskoj Ljetnoj pozornici.  Senzacionalna  komedija , koja se bez prestanka izvodi već 46 godina , bit će odigrana

Pročitajte više

„Priče o moru“ u Risnu

NVO „ Bocche di Cattaro“ i  Međunarodni festival klapa Perast organiziraju glazbeno poetsku večer  „Risanske priče o moru“, koja će se održati 18.8., u Risnu  na Trgu 21. novembra, s početkom u 21  sat.

Pročitajte više

Stranice