Najnovijie

Mate Rimac dobio prestižnu nagradu

Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili dobitnik je nagrade Ernst&Young Poduzetnik godine za 2017. godinu, objavljeno je na svečanosti održanoj u utorak navečer u zagrebačkom klubu Lauba.

Pročitajte više

Aktivnosti TO Tivat povodom Dana šuma

„Turistička organizacija Tivat se već dugi niz godina priključuje raznim akcijama koje u čast ekološkim datumima organizuju naši saradnici Opština Tivat, Centar za zaštitu i proučavanje ptica, JPMD, Vodacom, a takođe i samostalno organizuje sličn

Pročitajte više

Svjetski dan poezije

Svjetski dan poezije UNESCO je proglasio 21. ožujka 1999. godine s ciljem promoviranja čitanja, pisanja, objavljivanja i poučavanja poezije diljem svijeta.

Pročitajte više

Sastanak ministrice Vučinović s predstavnicama Ženske političke mreže

Ministrica u Vladi Crne Gore, Marija Vučinović je održala sastanak povodom Inicijative Ženske političke mreže za unapređenje zakonskog okvira i političkog ambijenta za veće sudjelovanje žena u politici.

Pročitajte više

Kotor u pokretnim slikama redatelja Zdravka Velimirovića

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“  i Crnogorska kinoteka organiziraju u srijedu,  21.3. omaž redatelju Zdravku  Velimiroviću.

Pročitajte više

154. broj Hrvatskog glasnika

Iz tiska  je izišao novi broj „Hrvatskog glasnika". U 154. broju, između ostalog, možete pročitati tekstove o Kolu Sv. Tripuna, Bokeljskoj mornarici, Pobuni bokeljskih mornara, kao i stalne rubrike.

Pročitajte više

Gostovanje KUD „Izvor“ u Crnoj Gori

Hrvatsko kulturno društvo "Izvor" iz Donje Motičine u periodu od 23. do 26. ožujka će boraviti u Budvi na gostovanju na VII. internacional music & folk-dance festivalu "Stari grad".

Pročitajte više

Sveti Josip – Isusov hranitelj i Marijin zaručnik

Svetkovina svetoga Josipa iz Nazareta, Isusova hranitelja i Marijina zaručnika je po kalendaru 19. ožujka. U svim je crkvama svečanije bogoslužje i nedjeljni misni raspored.

Pročitajte više

Stranice