Kultura

Sedam izložbi u Noći muzeja u Tivtu

Noć muzeja 2018. obilježena je sinoć u kompleksu ljetnikovca Buća u Tivtu, uz bogat kulturni program. Na početku večeri nazočnima se obratila povjesničarka umjetnosti Marija Saičić, koja je izrazila zahvalnost svima na dolasku i suradnji.

Pročitajte više

Promocija knjige "Dobrotske pjesmarice" autorice Aleksandre Tomović

Danas, drugog  dana manifestacije Dani Kotora u Novom Sadu, održat će se promocija knjige "Dobrotske pjesmarice", autorice profesorice književnosti i bibliotekarice Gradske biblioteke i čitaonice Kotor, Aleksandre Tomović.

Pročitajte više

Koncert u kotorskoj katedrali

Koncert komornog orkestra iz Osla, koji priređuju Gradska muzika Kotor u suradnji sa Župnim uredom Kotor, bit će održan večeras u katedrali svetog Tripuna. Početak je  u 20 sati.

Pročitajte više

Predstava „Hotel promaja“ odigrana u Tivtu

Kazališna predstava ,,Hotel  Promaja” Teatra 303 iz Kotora odigrana je sinoć u dvorani Upravne zgrade Porta  Montenegra, u organizaciji Centra za kulturu Tivat.

Pročitajte više

Sedmi broj školskog lista „Eho“ u Gimnaziji Kotor

„Bliži se kraj još jedne školske godine koju je redakcija lista „EHO“ ispratila riječima i slikama koje predstavljaju školski život, grad u kome žive, pojedince koji su krenuli božijim putem umjetnosti i nauke.

Pročitajte više

Predstava „Sumnjivo lice“ u Tivtu

      Predstava  „Sumnjivo lice“  Okret teatra iz Beograda u suradnji sa Centrom za kulturu Tivat, bit će odigrana 18.5.,  u dvorani  Upravne zgrade Porta Montenegra, s početkom u 20:30 h.

Pročitajte više

Izložba ,,Cargo“ u Galeriji solidarnosti u Kotoru

U organizaciji OJU ,,Muzeji“  Kotor, 18.

Pročitajte više

Pjesnički natječaj “Napiši jednu ljubavnu”

NVO “Bokeški Forum” raspisuje pjesnički natječaj  “Tivat 2018,”,  u suradnji s Općinom Tivat, na temu: “Napiši jednu ljubavnu”. Svaki sudionik ima pravo poslati  jednu pjesmu.

Pročitajte više

Predstava "Sumnjivo lice" u Kotoru

 

Vesela, dinamična i poučna predstava SUMNJIVO LICE Okret teatra iz Beograda bit će odigrana na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u četvrtak, 17. svibnja, u 20 sati.

Pročitajte više

Predstava "Cvrčak i mrav" u Kotoru

Predstava "Cvrčak i mrav", rađena u koprodukciji JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, JU Gradsko pozorište Podgorica, JU Herceg Fest  i  JU Grad teatar Budva bit će premijerno odigrana u Kotoru, u ponedjeljak,  14. svibnja, u 19 sati.

Pročitajte više

Bokobran – prilog o Andriji Zmajeviću

Kulturni utjecaj, povijesno-umjetničko nasljeđe i uloga obitelji Zmajević tema  je brojnih znanstvenih, stručnih te znanstveno-popularnih pregleda o Boki kotorskoj.

Pročitajte više

Drugo međunarodno pijanističko natjecanje u Tivtu

2016.  godine nastala je ideja da bi trebalo osmisliti i organizirati kvalitetno pijanističko natjecanje  u Crnoj Gori. Ideju su pokrenuli članovi klavirskog odsjeka  Muzičke škole Tivat.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Kultura