Ratac - Koncert duhovne glazbe i sveta misa

Poseban događaj održat će se na Ratcu pod geslom "Oživimo svetište Gospe Ratačke!" Stijepo Gleđ Markos, nadahnuti glazbenik, održat će duhovni koncert u srijedu 7. 6.,  u 20 sati, na ostacima benediktinske opatije Gospe Ratačke.

Pročitajte više

Osma Državna smotra recitatora Crne Gore

Osma Državna smotra recitatora Crne Gore bit će održana u srijedu, 7. 6.,  u JU Centar za kulturu Berane. Pokrovitelj ove manifestacije je Općina  Berane, a projekt je sufinanciran i od Ministarstva kulture i medija.

Pročitajte više

„Probudi se i osluškuj more" - poetski kolaž i predstavljanje Hrvatskog književnog društva

U organizaciji Narodne biblioteke Budve, u četvrtak, 8. 6., bit će upriličena večer pod nazivom "Probudi se i osluškuj more - poetski kolaž i predstavljanje Hrvatskog književnog društva.

Pročitajte više

KotorArt - Klapa Cambi, Urban & 4 i Vlatko Stefanovski trio

Međunarodni festival KotorArt u saradnji s predstavnicima nove turističke atrakcije Crne Gore, žičarom Kotor-Lovćen, organizira Kotor Cable Car serijal, s nastupima klape Cambi, i sastava Urban & 4

Pročitajte više

Predstava “Vječno će zvoniti naši kampanjuli” u Tivtu

U četvrtak, 8. 6., u 19 h,  odigrat će se predstava “Vječno će zvoniti naši kampanjuli”, u  maloj dvorani Centra za kulturu Tivat/ DTV Partizan.

Pročitajte više

Akcija „Plastikom po začinsko i ukrasno bilje“

"Agencija za zaštitu životne sredine će, u saradnji sa Opštinom Tivat i DOO „Komunalno“ Tivat, u utorak 6.

Pročitajte više

Završen Međudržavni susret hrvatske književnosti u Boki

V. Međudržavni susret hrvatske književnosti u Boki kotorskoj završen je danas  u Tivtu. Podsjećamo, u sklopu programa, sinoć je u Generalnom konzulatu RH u Kotoru održana pjesnička večer.

Pročitajte više

Bez cukra molim – O putevima i pripremi sezone

Današnje druženje, u  hajde recimo, pripremi predstojeće turističke sezone je na putu.... drumu, u upoznavanju s vijestima o putnoj infrastrukturi na području tivatske   Općine, koja...

Pročitajte više

Diamonds and pearls

U ovotjednoj  emisiji Sasvim običan svijet ugostili smo Milicu Radočaj iz Kotora.

Pročitajte više

Održana pjesnička večer u Generalnom konzulatu RH u Kotoru

U sklopu V. Međudržavnog susreta hrvatske književnosti u Boki kotorskoj, jučer je u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Kotoru,  održana pjesnička večer i predstavljanje pjesnika.

Pročitajte više

Hrvatska osudila poziv čelnika Tivta na bojkot predavanja o Domovinskom ratu

Bez ikakve prethodne komunikacije s predsjednikom HNVCG-a, predsjednik općine Tivat javno je pozvao građane na bojkot predavanja koje je ocijenio "bijednim pokušajem stjecanja političkih bodova Hrvatske građanske inicijative (HGI)", a Domovinski

Pročitajte više

Prigodni darovi učenicima hrvatske nastave u Crnoj Gori

Bliži se kraj školske godine hrvatske nastave u Crnoj Gori. Uvijek je zadovoljstvo nagraditi najmlađe za trud, rad i znanje, pa je to učinjeno i jučer u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to