Prčanj - Monodrama Nina? na KotorArt teatru

Međunarodni festival KotorArt, u okviru segmenta KotorArt teatar, predstavlja monodramu Nina?, autorice projekta i glumice Nikoline Vujović. Izvođenje je zakazano za srijedu, 24. 7., u Samostanskom kompleksu Sv.

Pročitajte više

Berlin Ballet Company premijerno u Tivtu

Balet „Dance spectrum”, u produkciji Berlin Ballet Company, bit će izveden na Ljetnoj pozornici u Tivtu, u utorak,  23.7.,  u 21.30 h,  u okviru Festivala mediteranskog teatra Purgatorije.

Pročitajte više

Fašinada

Nematerijalna kulturna baština  Boke kotorske iako bogata i značajna kao svjedočanstvo duhovnosti i idenditeta uzmiče, nestaje i biva potpuno zaboravljena.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada - natjecateljski parovi 1. kola

Na sinoćnjem otvaranju 68. tivatske Bućarske olimpijade - Kalimanjac 2024. izvučeni su natjecateljski parovi 1. kola. Sve utakmice na zogovima u Kalimanju počinju u 18h.

Pročitajte više

Koncert "Tivtu s ljubavlju” - Antonia Vučinović i pijanistica Ana Mihaljević

Jedan od strateških ciljeva Tivat Music Festivala je promoviranje, upoznavanje i educiranje publike o jednom kompleksnom, sveobuhvatnom žanru, koji spaja više umjetnosti u jedno, kao što je opera.

Pročitajte više

68. Bućarska olimpijada - BK Kalimanjac dokazao da „Đir neće stat, fešta ide dalje“

Sinoć je na zogovima BK Kalimanjac otvorena 68. Bućarska olimpijada. Kako je podsjetila Valentina Belan,  od 1952. do danas, bilo je 67 izdanja  ovog posebnog tivatskog događaja. Uslijedila je himna Crne Gore.

Pročitajte više

Bez cukara molim - 20.7.

Zamjenica za njih?

Pročitajte više

Suvremene refleksije u povijesnom sakralnom zdanju izuzetnih crnogorskih umjetnika

Međunarodni festival KotoArt Don Brankovi dani muzike organizirali su koncert nesvakidašnjeg repertoara, težine i koncepta, a sve s mladim, talentiranim i uspješnim crnogorskim snagama.

Pročitajte više

Koncert „Muzika u svitanje“ održan u Gornjoj Lastvi

Koncert pod nazivom „Muzika u svitanje“, održan je jutros, na platou ispred crkve sv.

Pročitajte više

"Predsjedniče Vlade, na čudan način izražavate zahvalnost!"

Na Premijerskom satu Skupštine Crne Gore pitanje je postavio Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative i šef Zastupničkog kluba DUA - HGI.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to