Četvrti po redu Božićni jam koncert večeras u Herceg Novom

Četvrti po redu Božićni koncert pod nazivom Christmas under the black mountain Jam održat će se večeras u dvorani Doma kulture Đenović u Herceg Novom, s početkom u 20 sati.

Pročitajte više

Hrvatski božićni običaji

Blagdani su pred vratima, stoga su učenici današnju emisiju odlučili posvetiti hrvatskim božićnim običajima.

Pročitajte više

Sandro Sukno proglašen najboljim vaterpolistom svijeta!

Kapetan hrvatske vaterpolo reprezentacije Sandro Sukno proglašen je najboljim vaterpolistom protekle sezone u izboru portala Total Waterpolo.

Pročitajte više

Koncert „U noći harmonije“ u Tivtu

Muzička škola Tivat i Umjetnička škola „Luke Sorkočevića“ održat će koncert pod nazivom „U noći harmonije“.

Pročitajte više

Promocija digitalne antologije "Hrvatsko pjesništvo Boke kotorske" u Donjoj Lastvi

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore organizira promociju digitalne antologije "Hrvatsko pjesništvo Boke kotorske", autorice Dijane Milošević. Promocija će se održati u Domu kulture “Josip Marković” u Donjoj Lastvi, u nedjelju, 17.

Pročitajte više

Kazališna predstava „Ne igraj na Engleze“

Kazališna predstava „Ne igraj na Engleze“ odigrat će se u  Velikoj dvorani  tivatskog Centra za kulturu 18.12.,  u 20:00 h.

Pročitajte više

Novogodišnji koncert duhovne glazbe u crkvi Sv. Duha

Koncert duhovne glazbe  grupe "Vesnik" održat će se u subotu,  16. 12., s početkom u   19 sati u  Koncertnoj dvorani Muzičke škole u Kotoru.

Pročitajte više

Promocija zbirke poezije Dragane Mrkić

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor u subotu, 16. 12.,  s početkom u 18 sati i 30 minuta u Glazbenoj dvorani Kulturnog centra organizira  promociju zbirke poezije „Predugo te nema“, autorice  Dragane Mrkić.

Pročitajte više

Božićna priredba učenika hrvatske nastave

Božićna priredba učenika hrvatske nastave iz Tivta i Kotora održat će se  17. prosinca 2017. godine u 19 sati u tivatskom Centru za kulturu „ Gracija Petković “ u Tivtu. Dođite i podržite najmlađe u igrokazu, recitacijama i pjevanju.

Pročitajte više

Koncert Ansambla Toć večeras u Kotoru

Manifestacija „DECEMBER ROCKS“  završava večeras,  15. 12.,  kada će u 21 sat kotorski Ansambl Toć zbog najavljenih vremenskih neprilika koncert održati  u foajeu Kulturnog centra.

Pročitajte više

Baletska predstava za djecu “Pepeljuga” u Tivtu

Baletska  predstava za djecu “Pepeljuga” baletskog studija Helene Aksamit iz Budve bit će  izvedena u Velikoj dvorani Centra za kultru Tivat danas,  15.12., s početkom u 17 sati.

Pročitajte više

Predstava „Malo o duši“ u Kotoru

Predstava „Malo o duši“ rađena u  koprodukciji Centra za kulturu Tivat, Kraljevskog pozorišta Zetski dom Cetinje i Ratkovićevih večeri poezije Bijelo Polje, bit će izvedena u Velikoj dvorani  kotorskog Kulturnog centra “Nikola Đurković” u subotu,

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to