Održana sjednica Unije srednjoškolaca

Prošle nedjelje u Hotelu “Palas” u Petrovcu održala se VI. Generalna sjednica Unije srednjoškolaca Crne Gore, na kojoj je iz Muzičke škole Tivat sudjelovala  Begović Tijana, učenica III. M razreda Srednje škole.

Pročitajte više

U Splitu spektakularan vatromet i bakljada "Torcidi" za rođendan

Spektakularnim vatrometom i bakljadom koja je počela točno u ponoć u utorak na večer u Splitu je obilježena 70. godišnjica osnutka navijačkog kluba Hajduka "Torcida."

Pročitajte više

Dejan Nemčić – najbolji učitelj svijeta

Dejan Nemčić (33) iz Osnovne škole “Ivo Andrić” u zagrebačkom Sopotu, proglašen je najboljim profesorom geografije na svijetu. Naime, on je osvojio Global Teacher Award (GTA) za 2020. godinu.

Pročitajte više

Kultura sjećanja: Motiv masline u umjetnosti

„Stablo izraslo strpljivo na sivome kršu izmučen oblik u sure vidike pruža: čovječe, ti i tvoj naraštaj u svom grču trajete, no ova kob je duža.“

Veličanstvena maslina, Tin Ujević

Pročitajte više

Održan sastanak Općinskog tima za zaštitu i spašavanje

U Tivtu je trenutno 15 osoba pozitivno na koronavirus.

Pročitajte više

Festival cvijeća i mirisa

Festival cvijeća i mirisa, u organizaciji Porto Montenegra, bit će održan od srijede, 28. listopada, do petka, 30. listopada.

Na priloženom plakatu možete pogledati program festivala.

Pročitajte više

Peti književni festival Bookstan počinje u srijedu

Međunarodni festival književnosti 5. Bookstan održat će se u Sarajevu od 28. do 31.

Pročitajte više

Sedam godina od smrti velikog hrvatskog tenora

Danas se navršava sedam  godina od smrti hrvatskog tenora Vinka Coce, koji je ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenoj sceni, kao i u inozemstvu. 

Pročitajte više

Pravo iznenađenje klape Rišpet - nova pjesma „Ajme šta te volin“

Uvijek originalna i izuzetno kreativna klapska ekipa, ponovno je pogodila. Klapa Rišpet, predstavlja novu „razigranu“ pjesmu i video spot „Ajme šta te volin“, koji će zasigurno obilježiti mjesece pred nama.

Pročitajte više

Općina Tivat i NVO „Naša akcija“ zajedno u projektu „YOUth Drive“

Predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović i izvršna direktorica NVO „Naša akcija“ Patricia Pobrić, potpisali su danas Sporazum o suradnji na projektu prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora, „YOUth Drive“ (punog naziva eng.

Pročitajte više

Nove nagrade u Muzičkoj školi Tivat

Na međunarodnom natjecanju  “Sirmium Music Fest”, čiji je organizator Sremska  Mitrovica - Srbija, učenici Muzičke škola Tivat s odsjeka klavir postigli su zapažene rezultate:

III. kategorija klavir

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to