Vijesti

„Novembarski turnir“ Boćarskog kluba Kalimanjac

I ove godine se u periodu od 20.11. do 26.11. 2017. godine održava tradicionalni „Novembarski turnir“  Boćarskog kluba Kalimanjac. Ovaj turnir organizira se po četrdesetdrugi put u čast dana Općine Tivat.

Pročitajte više

Proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja

Jučer je proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja u istoimenoj kotorskoj crkvi.

Pročitajte više

Vuksanović sudjelovao na Okruglom stolu u Briselu

Okrugli stol na visokom nivou o procesu europske integracije Zapadnog Balkana u regionalnoj perspektivi završen je jučer u Briselu.

Pročitajte više

Kazališna predstava “Gorska drama ” u Tivtu

U  etvrtak,  23.11.,  u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat, s  početkom u 20:00h bit će izvedena kazališna predstava “Gorska drama”,  autorski projekat Obrada Nenezića, rađena u produkciji JU Centar za kulturu Tivat.

Pročitajte više

Koncert klasične glazbe u katedrali svetog Tripuna

Program proslave Dana općine Kotor završava se u ponedjeljak, 27. 11., koncertom Gudačkog kvarteta Beogradske filharmonije u katedrali svetog Tripuna. Koncert počinje u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Pročitajte više

Dani suvremenog argentinskog filma

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor- Kino „Boka“ u suradnji s Veleposlanstvom Argentine organiziraju  Dane suvremenog argentinskog filma, od 24.  do  28. 11.

Pročitajte više

Tivat proslavio Dan općine

Danas se obilježava Dan općine Tivat. Predstavnici OBNOR-a iz Tivta jutros je položila vijenac na spomenik Palim borcima kod Stare škole, u znak sjećanja na 21. studeni 1944.

Pročitajte više

Gostovanje klape Incanto na Korčuli

Kulturni centar Nikola Đurković Kotor u suradnji sa Centrom za kulturu Korčula organizirao  je gostovanje ženske klape Incato na Korčuli 19. 11. 2017. godine na  proslavi desete  godišnjice susreta klapa pod nazivom Martinovo lito.

Pročitajte više

"Oni koji vas gađaju kamenjem isti su kao i oni koji vas kamenuju neistinom"

Nakon što su mediji u Republici Hrvatskoj posvetili pozornost na neutemeljene i zlonamjerne kvalifikacije na račun političkih predstavnika Hrvata u Crnoj Gori i to od strane jednog medijskog uposlenika, reakcija je stigla i od Dnevnih novin

Pročitajte više

Pučko skazanje u kotorskoj katedrali

Hvarsko pučko kazalište izvest će predstavu Prikazanje života svetog Lovrinca mučenika, u režiji Marina Carića. Skazanje će se održati u četvrtak, 23. studenog s početkom u 17 sati u kotorskoj katedrali.

Pročitajte više

Trideseti rođendan Radio Kotora

Radio Kotor je sinoć  obilježio  prigodnim koktelom  za suradnike i prijatelje trideset godina predanog rada. 

Pročitajte više

Općina Tivat nagradila najbolje tivatske sportiste

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Općine  Tivat organizirao je, po prvi put dodjelu godišnjih priznanja za najuspješnije sportiste.

Pročitajte više

Stranice