Vijesti

Održana akcija čišćenja u organizaciji Pomorske škole

„Dan planete zemlje obilježili smo i konkretnim akcijama – zajedno sa učenicima iz osnovnih škola kao i Gimnazije sakupljali smo otpad na prostoru od mosta Ljute do početka Orahovca, sakupljeni otpad sortirali smo na plastiku, limenke, staklo, pa

Pročitajte više

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana u Kotoru

U prostorijama Pomorske škole iz Kotora i ovog je travnja organizirana Akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Pozivu da sudjeluju u akciji odazvalo se 72 učenika.

Pročitajte više

Dragana Kršenković Brković o svojim djelima i ljubavi prema pisanju

Povodom Međunarodnog dana knjige OJU "Muzeji" Kotor i Hrvatsko građansko društvo Crne Gore organizirali su 23. travnja autorsku večer Dragane Kršenković Brković u Galeriji solidarnosti u Kotoru.

Pročitajte više

Radno vrijeme TO Tivat u narednim danima

„TO Tivat obavještava javnost da će za vrijeme uskršnjih i prvomajskih praznika raditi po redovnom radnom vremenu, kako u prostorijama u centru, tako i u Porto Montenegru i to:

 TO Tivat (centar):      Ponedjeljak – Petak 7 – 15 h

Pročitajte više

Humanitarna utrka „Fun run“ 11.5. u Tivtu

Humanitarna utrka „Fun run“ bit će održana 11. svibnja u Tivtu, u organizaciji Knightsbridge Schools International Montenegro i Porto Montenegra. Sva prikupljena sredstva bit će donirana za liječenje lokalnog dječaka Sava Rilija.

Pročitajte više

Hrvatska prva virtualna zemlja-knjižnica na svijetu

Ovoga proljeća stanovnicima i posjetiteljima Hrvatske svoja e-vrata otvorit će Library of Croatia, prva virtualna slobodna knjižnica na svijetu veličine cijele države.

Pročitajte više

Konture identiteta blažene Ozane Kotorske – Saša Brajović u Bokobranu

U ovoj emisiji izvanredna profesorica povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu dr. sc. Saša Brajović, približava konture identiteta kontinuirano štovane kotorske zaštitnice blažene Ozane.

Pročitajte više

Kandidat za Europski parlament u Donjoj Lastvi

U petak, 26. travnja, hrvatsku zajednicu će posjetiti Joško Klisović, kandidat na predstojećim izborima za Europski parlament iz Republike Hrvatske.

Pročitajte više

Koncert Ive Kostić u Portu Montenegru

Mlada Iva Kostić,  prva crnogorska glazbenica,  koja je diplomirala na prestižnom glazbenom koledžu Berklee u Bostonu, pretpremijerno  će izvesti svoj projekat "Đorđijana" u Crnoj Gori, u srijedu, 24.4., u Zbirci pomorskog nasljeđa, sa početkom u

Pročitajte više

Autorska večer Dragane Kršenković Brković održana u Kotoru

Povodom Međunarodnog dana knjige OJU "Muzeji" Kotor i Hrvatsko građansko društvo Crne Gore organiziralo je sinoć autorsku večer Dragane Kršenković Brković u Galeriji solidarnosti u Kotoru.

Pročitajte više

Program proslave bl. Ozane

Na priloženom plakatu možete pogledati program proslave bl. Ozane Kotorke.

Pročitajte više

Biblioteka "Đurđe Crnojević" obilježava 85 godina od rođenja Vita Nikolića

Nacionalna biblioteka Crne Gore „Đurđe Crnojević“ će u četvrtak, 25. travnja, obilježiti 85 godina od rođenja i 25 od smrti, poznatog crnogorskog pjesnika, novinara i putopisca, Vitomira Vita Nikolića.

Pročitajte više

Stranice