Vijesti

Početak zimske boćarske lige

U organizaciji Boćarskog saveza Tivat danas počinje zimska općinska  liga,  koja će trajati do kraja travnja mjeseca i igrat će se u hali Kalimanj.

Pročitajte više

Sjajni Stevanović vodio Hrvatsku do važne pobjede nad Norveškom

Hrvatska rukometna reprezentacija u drugom kolu drugog kruga Europskog prvenstva upisala je novu pobjedu, u zagrebačkoj Areni pobijedila je Norvešku.
Pročitajte više

Stipe Miočić treći put obranio naslov svjetskog prvaka!

Stipe Miočić (35) ušao je u povijest slobodne borbe, po treći je put obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.
Pročitajte više

„Bibliografija članaka Hrvatskog glasnika 2003 – 2017“ promovirana u Kotoru

Nova publikacija Hrvatskog građanskog društva Crne Gore - Kotor promovirana  je sinoć u Galeriji solidarnosti u Kotoru. Na početku promocije nazočne je  u ime HGD – a pozdravila gospođa Marina Dulović.

Pročitajte više

Održana svečana dodjela nagrada najboljim sportašima Tivta

Svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima Tivta za 2017. godinu održano je sinoć u hotelu „Franca“ u Tivtu, u okviru tradicionalne akcije Radio Tivta i sekcije sportskih novinara.

Pročitajte više

Humanitarni koncert za Luku Marića

U Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat, u srijedu, 24. siječnja, s početkom u 18 sati, bit će održan humanitarni koncert za našeg sugrađanina Luku Marića.

Pročitajte više

Skup o Bokeljskoj mornarici i Kolu svetog Tripuna u povodu upisa na UNESCO-ov popis

Sudionici znanstveno-stručnog skupa "Bokeljska mornarica i Kolo svetog Tripuna kao tradicija bokeljskih Hrvata", održanom u petak u zagrebačkom Muzeju Mimara, složili su se kako je najpravedniji način da se Bokeljska mornarica uvrsti na UNESCO-ov

Pročitajte više

Znanstveno-stručni skup "Bokeljska mornarica i Kolo svetog Tripuna kao tradicija bokeljskih Hrvata" u Zagrebu

Održava se danas, u zagrebačkom Muzeju Mimara, u organizaciji Ministarstva kulture RH i Hrvatske bratovštine 'Bokeljska mornarica 809' Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Dubrovnik.

Pročitajte više

Dodjela nagrada najboljim sportašima Tivta za 2017. godinu

Dodjela nagrada najboljim sportašima Tivta za 2017. godinu održat će se u tradicionalnoj akciji Radio Tivta i sekciji sportskih novinara, večeras u hotelu „Franca“, s početkom u 18 sati. Najbolji sportaš je rukometaš Partizana Đorđo Peruničić.

Pročitajte više

Večeras promocija nove publikacije HGD –a u Kotoru

Nova publikacija Hrvatskog građanskog društva Crne Gore - Kotor bit će promovirana u Galeriji solidarnosti u Starom gradu večeras,  s početkom u 19 sati.

Pročitajte više

EP: Hrvatska - Bjelorusija 25:23

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom je otvorila drugi krug Europskog prvenstva.

Pročitajte više

Stranice