Vijesti

Čestitka Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama

 

,,Uvaženi reise ef. Fejzić, uvaženi ef. Emrović,

Pročitajte više

Ansambl „Kolo“ na Ljetnoj pozornici u Tivtu

U  ponedjeljak , 26.6., s početkom  u 21:30 h  na  Ljetnoj pozornici   u Tivtu će  se  održati  koncert  ansambla  “Kolo”  iz  Beograda.

Pročitajte više

Svetkovina rođenja Svetog Ivana Krstitelja

Veličina Svetog Ivana Krstitelja bila je ujedno i malenost jer se mjerila metrom Božje ljubavi – Isusom Kristom Božjim Sinom.

Pročitajte više

Rukometaši u Splitu protiv Srbije, Švedske i Islanda

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održan je ždrijeb za 13. rukometno Europsko prvenstvo, koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. igrati u Hrvatskoj.

Pročitajte više

„Putovanjem u središte Zemlje“ počinje 25. Kotorski festival pozorišta za djecu

Kotorski festival pozorišta za djecu ovog ljeta će proslaviti svoj veliki jubilej.  Službeno otvorenje jubilarnog 25.

Pročitajte više

Jami distrikt – najbolja kabaretska predstavu na Danima satire Fadila Hadžića u Zagrebu

Ocjenjivački sud je radio u sastavu: BOJANA RADOVIĆ (novinarka i kazališna kritičarka “Večernjeg lista”) – predsjednica; LIVIO BADURINA (dramski umjetnik) i TOMISLAV ZAJEC (dramski pisac) – članovi.

Pročitajte više

"Fly Dubai"- prvi let u Tivtu

Jučer je uspostavljena prva redovna sezonska linija na relaciji Ujedinjenim Arapskim Emiratima-  Crna Gora,  avio kompanijom "Fly Dubai".

Pročitajte više

„Raspjevana Boka“ uz HKD „Tomislav“

Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“ Kotor sinoć je organizirao koncert „Raspjevana Boka“, koji  se održao  u Koncertnoj dvorani – crkvi Sv. Duha u Kotoru.

Pročitajte više

Otvorenje ovogodišnjih Purgatorija postavilo visoke kriterije

Mjuzikl „Mister Dolar”, Pozorišta  na Terazijama,  rađen po čuvenom djelu Branislava Nušića u adaptaciji i režiji Vladimira Lazića  izveden  je sinoć na Ljetnoj pozornici u  Tivtu što je predstavljalo sjajan početak ovogodišnjih Purgatorija.

Pročitajte više

Besplatni udžbenici za prvake osnovnih škola u Općini Kotor

Briga o djeci mora biti organizirana  i institucionalno podržana. Upravo je to  jedno od osnovnih programskih opredjeljenja nove općinske  vlasti u Kotoru, ali i jedan od najvažnijih socio-ekonomskih interesa svih Kotoranki i Kotorana.

Pročitajte više

Tri tenora izvela nezapamćeni spektakl u Kneževom dvoru u Dubrovniku

 „Ipak nije Time to say goodbye“, našalio se dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos, nakon što je oduševljena publika gromoglasnim pljeskom više puta pozivala na bis.

Pročitajte više

Promocija knjige „Bokeljska Mornarica" autora prof. dr. Antuna Sbutege

Pomorski muzej Crne Gore, Ministarstvo kulture i Bokeljska mornarica Kotor povodom Dana Bokeljske mornarice organiziraju  promociju knjige „Bokeljska Mornarica",  autora prof. dr.

Pročitajte više

Stranice