Društvo

Održana multimedijalna večer u Gornjoj Lastvi

U okviru „Novembarskih dana“, sinoć je KZU Napredak Gornja Lastva organiziralo multimedijalnu večer u Domu kulture „Ilija Marković“ u Gornjoj Lastvi.

Pročitajte više

Kristina Miljenović - Gitara najveća ljubav

Kristina Miljenović, više nagrađivana gitaristica iz Kotora, nastupila je u dvorani DODEST "BUDO TOMOVIĆ" 15. 11. u projektu "FATALNA ŽENA", autora Jelene Govedarice, uz potporu Udruženja preduzetnica CG.

Pročitajte više

U Tivtu premijerno prikazani filmovi ,,Mir naše Gospe" i ,,Ognjilo"

U subotu, 16.11., premijerno su prikazana dva dokumentarna filma Vladimira Perovića ( scenarij i režija ) u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat u produkciji Centra za kulturu Tivat.

Pročitajte više

Prijave za „Božićni bazar“ hotela Regent

Šesti po redu Božićni bazar hotela Regent će se održati dva vikenda u prosincu (14. i 15. 12., i 21.  i 22. 12.) od 12 do 16 sati  pod arkadama restorana Gourmet Corner.

Pročitajte više

Održan Dječji parlament – sudjelovalo oko 200 mališana

Više od osamdeset pitanja upravi grada postavili su članovi Dječjeg parlamenta Tivta, na IV.

Pročitajte više

Otvorena multimedijalna izložba „ZemljoStres"

U okviru programa obilježavanja Dana Općine Kotor jučer je  u Galeriji JU Kulturni centar „Nikola Đurković" Kotor otvorena multimedijalna izložba pod nazivom „ZemljoStres". Izložba je namijenjena mladima.

Pročitajte više

Članovi Dječjeg saveza Tivat kreativno oslikali zid

Članovi Dječjeg saveza Tivat u sklopu kreativno likovne radionice oslikali su zid u Ulici Luke Tomanovića u centru grada, s motivima primorskog pejzaža - projekt je realiziran pod mentorstvom akademskog slikara Zorana Krute i profesorice likovne

Pročitajte više

U ponedjeljak otkrivanje spomen ploča posvećenih Dragu Miloviću i Branku Briniću

Općinski Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, shodno svojoj nadležnosti, i Odlukama o podizanju spomen – obilježja usvojenim na sjednici SO održanoj 20.8.2019. godine,  u ponedjeljak, 18.

Pročitajte više

„Veče Jadrana sa prijateljima“

U okviru "Novembarskih dana" Tivat, u četvrtak, 28. 11., u Maloj dvorani DTV „Partizan“ Tivat bit će održano „Veče Jadrana sa prijateljima“.

Pročitajte više

Premijera filmova „Ognjilo” i „Mir naše Gospe”

U subotu, 16.11.2019.,  s početkom u 20:00 h u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat, bit će premijerno prikazana dva filma „Ognjilo” i „Mir naše Gospe” po scenariju i u režiji crnogorskog redatelja Vladimira Perovića, a u produkciji Centra za

Pročitajte više

Program Coca-Cola podrška mladima u Tivtu

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u suradnji s  Općinom  Tivat - Sekretarijatom za mlade, sport i socijalna pitanja, realizirala  je u prethodna tri dana radionicu u okviru nacionalnog programa osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima koja

Pročitajte više

Mani Gotovac – žena teatra, ljubavi i hrabrosti

Današnju emisiju „Tragom Hrvata Boke i događaja“ posvetili smo Mani Gotovac, kazališnoj kritičarki, dramaturginji, teatrologinji, spisateljici, prvoj intendantici u povijesti hrvatskoga kazališta. Mani je preminula 12. studenog, na svoj 80.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo