Društvo

Radovan Marić: „Aerodrom Tivat mora pratiti turističku privredu Crne Gore“

U današnjoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja“ poslušajte razgovor s direktorom Aerodroma Tivat Radovanom Marićem, koji se osvrnuo na proteklu turističku sezonu, poteškoće s kojima se susreće, kao i na aktivnosti i poslove koji su urađeni u

Pročitajte više

Počinju Dani europske baštine 2018.

Ministarstvo kulture se i ove godine pridružuje manifestaciji  Dani europske baštine, koja je pokrenuta na inicijativu Savjeta Europe i Europske komisije.

Pročitajte više

Predsjednik Odbora za europske integracije sastao se s glavnim pregovaračem s EU

Predsjednik Odbora za europske integracije Adrijan Vuksanović i glavni pregovarač Crne Gore s Europskom unijom Aleksandar Drljević sastali su se danas kako bi razgovarali o zajedničkim aktivnostima, koje se očeku

Pročitajte više

Učenice SMŠ “Mladost” na 12. Međunarodnoj dječjoj likovnoj koloniji u Općini Karpoš

Učenice JU SMŠ “Mladost” Tivat, Rozalija Francesković i Tatjana Kovač, predvođene mentoricom, profesoricom likovne umjetnosti Milicom Krivokapić, boravile su od 13.9. do 16.9.2018. godine u pobratimskoj Općini Karpoš.

Pročitajte više

Predstavnici Općine Tivat sudjelovali na sastanku partnera međuregionalnog projekta „Irene“

Sekretar Sekretarijata za ekonomski razvoj i poduzetništvo Petar Vujović i samostalna savjetnica za projekte Ivona Petrović, prisustvovali su 5.

Pročitajte više

Noć svjedoka u kotorskoj katedrali

U kotorskoj katedrali će se 22.

Pročitajte više

Tango maraton i Kotorski vremeplov u Luštici Bay

Druga polovica rujna u Luštici Bay je rezervirana za dva interesantna događaja - Kotorski vremeplov i Tango maraton (Port of tango), u petak, 21.9., i u nedjelju 23. rujna.

Pročitajte više

Budva: Otvoreno međunarodno savjetovanje o zaštiti podvodnih arheoloških lokaliteta

Vlada Crne Gore s posebnom pozornošću prati stanje podvodne kulturne baštine, prepoznaje njene potencijale i financijski podržava istraživanja našeg podmorja i usavršavanje stručnjaka – poručili su jučer ministar kulture Aleksandar Bogdanović i g

Pročitajte više

Odgovor Siniše Lukovića na reagiranje OO HGI Tivat

U potpunosti vam prenosimo reagiranje Siniše Lukovića na priopćenje OO HGI Tivat, objavljenog 17.9.2018.

Pročitajte više

Omaž Desanki Matijević u Domu kulture „Josip Marković“

U četvrtak, 20. rujna, u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi održat će se omaž hrvatskoj pjesnikinji iz Boke, Desanki Matijević. Početak je u 20 sati.

Pročitajte više

Umjetničko-modni projekt “Eros, krv i svetost” Dimitrija Popovića i Anastazije Miranović predstavljen na Cetinju

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović govorio je sinoć u Biljardi na otvaranju umjetničko-modnog projekta “Eros, krv i svetost”, čiji su autori Dimitrije Popović i Anastazija Miranović.

Pročitajte više

HGI - Ispričavamo se g. Lukoviću

Na odgovor Siniše Lukovića  Općinski odbor Hrvatske građanske inicijative - Tivat dostavio nam je reakciju koju prenosimo ovdje.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo