Društvo

Predavanje o imenima sutra u Donjoj Lastvi

Dr. sc. Domagoj Vidović, jezikoslovac i onomastičar, će sutra, u utorak, 20. 11. 2018., s početkom u 19 sati, održati predavanje  pod naslovom ,, Pogled u antroponimiju Boke kotorske".

Pročitajte više

Koncert „Opjevanom gradu“ održan u Kotoru

Koncert povodom Dana Općine Kotor pod nazivom “Opjevanom gradu” održan je sinoć u dvorani crkve Svetog Duha, u organizaciji Međunarodnog festivala klapa Perast, Kulturnog centra Kotor i  Muzičke škole “Vida Matjan“.

Pročitajte više

Raspored svetih misa za blagdan Gospe od Zdravlja

Prigodom blagdana Gospe od Zdravlja u srijedu, 21. 11., u svetištu Gospe od Zdravlja iznad Kotora, svete mise bit će u 5, 8 i 10 sati ujutro, te poslijepodne u 15 sati krunica i sv. Misa.

Pročitajte više

Predavanje „Upoznaj tajni svijet bokeljskih ponti i napravi fotografiju“

Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor/Gradska biblioteka i čitaonica povodom proslave Dana Općine Kotor organiziraju Multimedijalno predavanje za djecu i mlade „Upoznaj tajni svijet bokeljskih ponti i napravi fotografiju“.

Pročitajte više

Za pet dana 18 manifestacija u Tivtu

U okviru „Novembarskih dana“, od ponedjeljka, 19.11., do petka, 23.

Pročitajte više

Održan koncert solistice Marijane Šovran u Perastu

Proteklog vikenda je u okviru svečanosti Dana Općine Kotor, a pod pokroviteljstvom  Općine  Kotor, u Salonu Muzeja grada Perasta, održan solistički koncert  Marijane Šovran – sopranistice  iz Kotora.

Pročitajte više

Vraćene tablice dr. sc. Domagoju Vidoviću

Nakon jučerašnje objave na našem portalu vezano za otuđenje registarskih tablica dr. sc. Domagoju Vidoviću, za sada, još uvijek nepoznata osoba, vratila je tablice, ostavivši ih ispod brisača Vidovićevog automobila.

Pročitajte više

Koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ održan u Donjoj Lastvi

8. po redu tradicionalni koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ održan je sinoć u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi. 

Pročitajte više

Incident u Donjoj Lastvi

Jučer je dr. sc. Domagoj Vidović, koji je ispred Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje na službenom putu u Boki, posjetio Hrvatsko nacionalno vijeće u Donjoj Lastvi, prilikom čega je doživio incident.

Pročitajte više

Koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“ u Tivtu

Koncert „Od Kvarnera pa do  lijepe Boke“  održat će se 17.11., u subotu, u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, s početkom u 19 sati i 30 minuta. Nastupit će Poly i Mare Blue, a kao gost večeri Klapa Jadran.

Pročitajte više

Solistički koncert Marijane Šovran u Perastu

Solistički  koncert  Marijane Šovran održat će se 17. 11.,  u 19 sat,  u Muzeju grada Perasta.

Pročitajte više

Radionica na temu "Legende i vile: Tre sorelle i vila Alkima u Gradskoj biblioteci"

Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u ponedjeljak, 19.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo