Društvo

Strip o snu koju bi se mogao ostvariti i gastro večer

Dani talijanske kulture na 50. Prazniku mimoze u Herceg Novom počeli su sinoć izložbom u čast 70 godina stripa Teks Viler, koju je otvorio veleposlanik Italije u Crnoj Gori Nj. E. g. Luka Zelioli.

Pročitajte više

Održan koncert „Art Mix Montenegro"

Koncert „Art Mix Montenegro", u organizaciji Centra za očuvanje i razvoj kulture manjinskih naroda Crne Gore (CEKUM), održan je sinoć u dvorani DTV Partizan u Tivtu.

Pročitajte više

UDRUGA BOKELJSKIH HRVATA O ISTUPU ADMIRALA SBUTEGE 'Nedopustivo je da nas proziva za miniranje kandidature Bokeljske mornarice za UNESCO'

Iz riječke udruge bokeljskih Hrvata, Hrvatska bratovština 'Bokeljska mornarica 809' Rijeka, u četvrtak su se oglasili priopćenjem reagirajući na istup admirala Antona Sbutege, Hrvata koji je trenutno na čelu Bokeljske mornarice u

Pročitajte više

Suradnja i budući projekti Hrvatske matice iseljenika s hrvatskom zajednicom u Crnoj Gori

Izaslanstvo Hrvatske matice iseljenika iz Zagreba, zamjenik ravnatelja Ivan Tepeš i voditeljica Odsjeka iseljeničke baštine Ljerka Galić, voditeljice splitske i dubrovačke podružnice, Branka Bezić Filipović i Maja Mozara boravili su u Crnoj Gori

Pročitajte više

Sveti Valentin – nebeski zaštitnik zaljubljenih

Rimski martirologij spominje sv. Valentina s izvještajem koji potječe od sv. Bede Časnoga iz VIII. stoljeća. On ga je uzeo iz legendarne muke Marisa i Marte. Tu se o sv.

Pročitajte više

Svjetski dan radija

Na 36. sjednici Opće skupštine UNESCO je proglasio 13. veljače kao datum kojim se obilježava Svjetski dan radija

Pročitajte više

Večer mediteranske pjesme u Herceg Novom

Večer mediteranske pjesme „Barka mala“ bit će održana u petak, 15.2., u Gradskoj kavani u Herceg Novom, s početkom u 20 sati.

Pročitajte više

Đakonsko ređenje u kotorskoj Katedrali

U subotu, 16. veljače, bogoslov Kotorske biskupije g. Željko Pasković bit će zaređen za đakona. Sveta misa ređenja, koju će predslaviti mons. Ilija Janjić, bit će u 10 sati u kotorskoj Katedrali.

Pročitajte više

Čović posjetio župu u Boki kotorskoj

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je jučer župu Rođenja Blažene Djevice Marije na Prčanju, sa šeficom svog kabineta doc. dr. Tonkom Krešić. 

Pročitajte više

Otvaranje novih prostorija Omladinskog kluba

Nove prostorije „Omladinskog kluba“ na Trgu Magnolija bit će otvorene u četvrtak, 14. 2., u 14 sati,  u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja i NVU „Omladinski klub“.

Pročitajte više

Kancelarija za suradnju s mjesnim zajednicama i pružanje pravne pomoći

Prioritetan zadatak Kancelarije za suradnju s mjesnim zajednicama i pružanje pravne pomoći građanima je izbor organa mjesnih zajednica u Općini  Tivat (Krašići, Gradiošnica, Lepetane, Lastva-Seljanovo) kao i osnivanje mjesne zajednice Tivat – Cen

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo