Društvo

Veleposlanica SAD-a posjetila OJU "Muzeji" Kotor

Veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Nj. E. Džudi Rajzing Reinke posjetila je dana 23.1.2020.godine, sa svojim suradnicima, OJU „Muzeji“ Kotor, a u okviru svog službenog posjeta institucijama Općine Kotor.

Pročitajte više

Zimske kotorske karnevalske fešte od 15. 2. do 23. 2.

Svečano otvaranje tradicionalnih zimskih kotorskih karnevalskih fešti bit će u subotu 15. 2., u 12h,  abrumom  ulicama Starog grada na čelu s kapom karnevala Lukom Knezovićem, kotorskom Gradskom muzikom i mažoretkama.

Pročitajte više

Lode u ponedjeljak u podne

I ove godine, po 1211. put, Mali admiral Bokeljske mornarice,  Karlo Ribica iz Tivta  govorit će LODE u ponedjeljak, 27. 1.,  s lođe  katedrale -bazilike  sv. Tripuna u Kotoru, točno u 12 sati. U nedjelju, 9.

Pročitajte više

Koncert u katedrali posvećen don Antonu Belanu

U petak, 7.2., s početkom u 19 sati, KotorArt Trio kojeg čine Aleksandar Tasić, Dmitrij Prokofiev i Ratimir Martinović održat će koncert u Katedrali posvećen pok. don Antonu Belanu.

Pročitajte više

Picula s Hrvatima Crne Gore

Hrvatski zastupnik Tonino Picula boravi u Crnoj Gori kao stalni izvjestitelj Europskog parlamenta za Crnu Goru.

Pročitajte više

„Tripundanski bal“ HGD-a

Hrvatsko građansko društvo Crne Gore – Kotor organizira „Tripundanski bal“ u hotelu „Splendid“ – Bečići, s početkom u 20 sati.

Goste zabavljaju: bend „The Grupa“ i VIS „Tri Kvarta“ iz Kotora.

Ulaznica s večerom je 20 eura.

Pročitajte više

Svečanosti svetog Tripuna, zaštitnika grada i Biskupije

Svečanosti u čast Sv. Tripuna, mučenika, zaštitnika grada i biskupije održat će se prema  istaknutom programu.

Pročitajte više

Priopćenje Caritasa Barske nadbiskupije

Caritas Crne Gore je započeo realizaciju projekta “Laudato si`- Sačuvajmo okolinu!”, koji će se realizirati do kraja godine. Prvi promotor bio je nadbiskup barski Rrok Gjonlleshaj.

Pročitajte više

Caritas Crne Gore započeo projekt „Laudato si`- Sačuvajmo okolinu!“

U nedjelju, 19. siječnja 2020. započela je realizacija novoga projekta Caritasa Crne Gore pod nazivom „Laudato si`- Sačuvajmo okolinu!“ Projekt će se realizirati od siječnja 2020. godine do kraja kalendarske godine.

Pročitajte više

Sveta misa zadušnica za don Belana

U subotu, 25. 1., u crkvi sv. Nikole na Prčanju, u 10 sati održat će se sveta misa zadušnica za don Antona Belana, dugogodišnjeg svećenika Kotorske biskupije, koji je iznenada preminuo prije mjesec dana.

Pročitajte više

Realiziran sastanak TO Tivat s hotelskom turističkom privredom

Turistička organizacija Općine Tivat je 21.1.2020 održala sastanak s predstavnicima turističke privrede, kome su prisustvovali predstavnici hotelskih poduzeća: Regent, The Chedi Luštica Bay, Astoria, HTP Mimoza, Magnolija, Palma, Franca i  predst

Pročitajte više

Picula u nastupnom posjetu Crnoj Gori kao izvjestitelj EP

Zastupnik Tonino Picula putuje na trodnevnu misiju u Podgoricu kao stalni izvjestitelj Europskog parlamenta za Crnu Goru.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo