Društvo

HKD „Izvor“ posjetili Dom kulture „Josip Marković“

Hrvatsko kulturno društvo  „Izvor“ iz Donje Motičine jučer je posjetilo Dom kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi,  gdje im je upriličen susret s predstavnicima hrvatske zajednice, kao i Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Kotoru.

Pročitajte više

Revija filmova za djecu

JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor / Kino „Boka“ u suradnji s  Crnogorskom kinotekom organizira  reviju filmova za djecu od 26. do 31. 3.

Pročitajte više

Ljetno računanje vremena

Ljetno računanje vremena u 2018. počinje 25. ožujka. Tako ćemo sa subote, 24. na nedjelju, 25. ožujka satove u dva sata ujutro pomaknuti na tri sata. 

Pročitajte više

Adrijan Vuksanović: Crna Gora nema drugog puta do europskog

Na događaju diskutirano o značaju Berlinskog procesa i Strategije za proširenje EU, kao i o izazovima i unutarnjim reformama Crne Gore na njenom putu ka punopravnom članstvu.

Pročitajte više

Obavijest prigodom uskrsnih blagdana

Bazilika katedrala svetog Tripuna

           

* Cvjetnica, nedjelja 25. III. blagoslov maslinovih grančica i pontifikalna sveta misa u 11 sati.

 

Pročitajte više

Priredba „Samo nam je ljubav potrebna“ danas u OŠ „Drago Milović“

Dječja priredba „Samo nam je ljubav potrebna“ održat će se danas u 17 sati u Amfiteatru Osnovne škole „Drago Milović“ u Tivtu.

Pročitajte više

Općina Tivat pridružuje se akciji „Sat za Planetu“

Općina  Tivat i ove godine pridružit će se globalnoj akciji „Sat za Planetu“, koju u Crnoj Gori organizira NVO Green Home u suradnji sa Svjetskim fondom za zaštitu prirode, gašenjem javne rasvjete u dijelu Ulice II.

Pročitajte više

Gost „Tragom Hrvata Boke i događaja“: Zvonimir Navala

U današnjoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja“ poslušajte razgovor sa Zvonimirom Navalom, koji je vodila Ana Vuksanović.

Pročitajte više

Proslava Dana posvećenog života i ustoličenje novog počasnog kanonika

Svećenici Kotorske biskupije okupili su se u srijedu, 21. ožujka na korizmenu duhovnu obnovu koja se prema običajima biskupije proslavlja kao i Dan posvećenog života.

Pročitajte više

Planinarskih križni put za mlade u subotu

Nastavljajući već dobro uhodanu i omiljenu tradiciju u korizmi, Kotorska biskupija i ove godine organizira Planinarskih križni put za mlade koji će biti održan u subotu, 24. 3. 

Pročitajte više

Izložba radova od cvijeta kamelije

U petak,  23.3.,  od 19:00 h  u Shopping Centru Kamelija u Kotoru bit će organizirana  izložba radova od cvijeta kamelije.

Pročitajte više

Aktivnosti TO Tivat povodom Dana šuma

„Turistička organizacija Tivat se već dugi niz godina priključuje raznim akcijama koje u čast ekološkim datumima organizuju naši saradnici Opština Tivat, Centar za zaštitu i proučavanje ptica, JPMD, Vodacom, a takođe i samostalno organizuje sličn

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo