Najnovijie

VLADA Plenković naložio razrješenje trojice Mostovih ministara

Premijer Andrej Plenković danas je na sjednici Vlade naložio tajnici Vlade da pripremi odluku o razrješenju trojice Mostova ministara - Vlahe Orepića, Slavena Dobrovića i Ante Šprlje, nakon što su glasovali protiv prijedloga da Vlada odbije zahtj

Pročitajte više

Vuksanović govorio na predstavljanju knjige prof. dr. Gordane Đurović

Jučer je ,u organizaciji Eu info centra, u Podgorici, održana javna debata pod nazivom “EU integracije Crne Gore i dalji koraci”. U okviru tribune predstavljena je i knjiga prof. dr. Gordane Đurović “Evropska unija i Crna Gora”.

Pročitajte više

Izložba nakita u Galeriji ljetnikovca Buća

U Galeriji  ljetnikovca Buća 28. 4.,  s početkom u 20:00h Centar za kulturu Tivat na 2.katu Galerije priređuje otvaranje IZLOŽBE ETNO NAKITA Zadruge Etnoraj oGrlice /Sesvete /Hrvatska.

O svom radu članice kažu:

Pročitajte više

Belan: Za UNESCOV Kotor više su zaslužni oni pod zemljom, nego mi na zemlji

Povodom trenutnih arheoloških nalazišta u Kotoru, odmah do crkve sv. Marije od Rijeke, Radio Kotoru je ovo priopćenje dao generalni vikar Kotorske biskupije don Anton Belan, koje u cijelosti prenosimo.

Pročitajte više

Filmovi u tivatskom Centru za kulturu

U narednom periodu kako najmlađi, tako i stariji mogu uživati u bogatom filmskom programu tivatskog Centra za kulturu:

 

Pročitajte više

Koncert Belgrade Dixieland Orchestra u Portu Montenegru

Koncert Belgrade Dixieland Orchestra, istinske „institucije“ tradicionalnog jazza u regiji, zakazan je za 29. 4., na platou ispred podmornice Heroj P-821 u Portu  Montenegru, s početkom u 20:00h.

 

Pročitajte više

Podsjećanje na proslavu 450.obljetnice smrti kotorske Blaženice

Iz arhiva Dux radija: 28.4.2015.

450.obljetnica smrti kotorske Blaženice i suzaštitnice jučer je obilježena u kotorskoj Katedrali,  dostojanstveno, onako kako i priliči miljenici kotorskog puka.

Pročitajte više

Sveta Misa povodom 11. obljetnice smrti don Branka Sbutege

Sutra na blagdan bl. Ozane, suzaštitnice grada Kotora, navršava se 11 godina od smrti velikog kotorskog intelektualca, vrsnog poznavatelja umjetnosti i kulture, svećenika Kotorske biskupije, don Branka Sbutege.

Pročitajte više

Stranice