Najnovijie

Misa posvete ulja u katedrali

Na Veliki četvrtak, 18. travnja 2019. svećenici kotorske biskupije su u zajedništvu sa svojim biskupom mons. Ilijom Janjićem proslavili misu posvete ulja i obnovili svoja svećenička obećanja.

Pročitajte više

Nova knjiga Tomislava Žigmanova

Nova knjiga pisca i esejista Tomislava Žigmanova "Vivisekcije književnosti – vojvođanske i ine književne teme hrvatske" bit će predstavljena u utorak, 23. travnja u Hrvatskoj matici iseljenika (HMI).

Pročitajte više

Koncert „Quartetto Energie Nove” u Tivtu

U ponedjeljak,  22.4.,  s  početkom u 20  sati i 30 minuta na maloj sceni tivatskog  Centra za kulturu  održat će se koncert “Quartetto Energie Nove”  iz Švicarske.

Pročitajte više

Korizma u Boki kotorskoj

U Boki kotorskoj, u Crnoj Gori, posljednjih godina tamošnji vjernici, Hrvati katolici, u vrijeme korizme vjeru svjedoče križnim putovima na otvorenome.

Pročitajte više

ArtEco – ekološki projekt KotorArt Don Brankovih dana muzike

KotorArt Don Brankovi dani muzike nastavljaju s  pričom o ekologiji nakon prošlogodišnjeg festivala kada su upravo ekologija, održivi razvoj i očuvanje životnog okoliša  bile ključne teme.

Pročitajte više

Tivatski osnovac u finalu izbora za eko - reportere

U ovogodišnji TOP 3 eko fotografija osnovaca Crne Gore (11-14 godina) plasirao se i rad: „Svako svoje“ Danilo Tesla (OŠ Drago Milović“ Tivat)

Pročitajte više

S gospodinom Boškom Mačićem o potresu 1979. god.

Danas je Hrvatsko nacionalno vijeće i Radio Dux posjetio gospodin Boško Mačić, koji nas je podsjetio na 1979.

Pročitajte više

Stranice