Najnovijie

Laudato si`- Sačuvajmo okolinu!

Caritas Crne Gore na svojoj facebook stranici (https://www.facebook.com/nvocg/) je objavio upute za daljnje aktivnosti u sklopu provođenja projekta  “Laudato si`- Sačuvajmo okolinu!”  

Pročitajte više

Antonia Vučinović – mlada, talentirana i uspješna

Današnja gošća  Dux radija je mlada, talentirana sopranistica Antonia Vučinović. Učenica je Muzičke škole „Vida Matjan“ u  Kotoru - na odsjeku Solo pjevanje, u klasi kod prof. Milice Milanović.

Pročitajte više

Goran Ivanišević uvršten u Tenisku kuću slavnih

Goran Ivanišević postao je prvim Hrvatom koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavio je u utorak u Melbourneu izvršni direktor te institucije Todd Martin. 

Pročitajte više

Četvrta izložba u okviru projekta „Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi"

NVO Kreativni centar Tivat održat  će četvrtu izložbu  crteža, slika i kreativnih radova,  koji su nastali u okviru projekta "Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi" pod sloganom "Probudi kreativnost u sebi!".

Pročitajte više

Napredak u Žepču predstavio kulturu Boke kotorske

Hrvatsko kulturno društvo Napredak Žepče u petak je u Domu kulture u Žepču organiziralo predstavljanje knjige prof. dr. Vande Babić “Boka kotorska, zaljev svetaca i hrvatske kulture”.

Pročitajte više

Poziv za sudjelovanje na radionicama o kreiranju karnevalske maske

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor organizira četiri kreativno-edukativne radionice o izradi karnevalske maske i sudjelovanje karnevalske grupe s  istom na tradicionalnom zimskom kotorskom karnevalu 2020. godine.

Pročitajte više

Lodama započele Tripundanske svečanosti

Pred brojnim štovateljima kotorskog patrona Svetoga Tripuna, Karlo Ribica iz Tivta, imao je svoj prvi službeni nastup kao Mali admiral Bokeljske mornarice, izgovarajući pohvale Svetome Tripunu, tzv. Lode.

Pročitajte više

Misa zadušnica za don Antona Belana u Katedrali

U subotu, 1. 2. 2020., s početkom  u 10 h u katedrali sv. Tripuna će se služiti misa zadušnica za pok. don Antona Belana.

Pročitajte više

Stranice