SD: PARTNERSTVOM ZA INTENZIVNI I RAVNOMJERNI RAZVOJ TIVTA

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 21. travnja 2016. - 9:02
Autor: 

“Tri dana nakon završetka izbora, kada su se utisci sabrali, želim još jednom da se zahvalim Tivćankama i Tivćanima na povjerenju koje su ukazali Socijaldemokratama  Tivta i meni kao nosiocu liste “Socijaldemokrate-Ivan Brajović, Stabilno i dosljedno za Tivat”, rekao je Zdravko Mitrović, predsjednik SD Tivta.

„Drago mi je što su moji sugrađani prepoznali naše iskreno zalaganje za vrijednosti izvorne socijaldemokratije i zajedno za nama krenuli u jednu modernu, drugačiju priču, koja za cilj ima uspostavljanje drugačije političke kulture i istinsku namjeru da grad koji svi neizmjerno volimo, učinimo boljim mjestom za život.”, dodaje Mitrović.

Mitrović vjeruje da su građani Tivta položili veliki ispit demokratske i političke, ali prije svega ljudske zrelosti i siguran je da će u partnerskom odnosu sa građanima, kao i svim onim političkim predstavnicima građana kojima su evropski i evroatlantski Tivat i Crna Gora istinski na prvom mjestu, zajedno raditi na intenzivnom i ravnomjernom razvoju Tivta. Pod tim Mitrović podrazumijeva Tivat sa, u potpunosti, otvorenom gradskom upravom, u kojem svaki građanin, bez obzira na to da li je iz centra, Gradiošnica, Lastve, Krašića, Seljanova ili bilo kog drugog dijela grada, ima jednake uslove za život.

“Za mene, koji sam prvi put učestvovao u nekoj političkoj utakmici, ali i za najveći broj drugarica i drugova sa naše liste, ovo je nevjerovatno životno iskustvo koje nam svima daje dodatnu snagu da još predanije radimo u korist boljeg života svih stanovnika Tivta i Crne Gore. Zbog toga su Socijaldemokrate, kao i kandidati sa liste “Socijaldemokrate-Ivan Brajović, koju sam sa ponosom predvodio, neizmjerno zahvalni Tivćanima, jer su nam dali vjetar uleđa i pokazali da istinska socijaldemokratija živi u Boki, i da je naša zajednička obaveza da njene principe i vrijednosti nastavimo da promovišemo i u skladu sa njima razvijamo politike koje će Tivat i Crnu Goru popeti na sljedeću stepenicu razvoja”, zaključio je Mitrović.