Društvo

Od 19 sati Vuksanović gost na TV E

Večeras od 19 sati, Adijan Vuksanović će gostovati na Centralnoj informativnoj emisiji Televizije E. On će govoriti o današnjem sastanku na Vili Gorica, kod predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, kao i o drugim temama koje su aktualne.

Pročitajte više

Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Jasenovcu?

Bio je 6. jul 1991. godine. U improvizovanom centru u Sutormanu, JNA je mobilisala rezerviste koji su trebali biti poslati na ratište.

Pročitajte više

"Boka jest Zaljev svetaca i hrvatske kulture"

U nastavku vam možete pročitati intervju prof. dr. sc.  Vande Babić Galić, posebne savjetnice  hrvatskoga ministra vanjskih i europskih poslova,  za Hrvatski glasnik.

Pročitajte više

Novi dvobroj Hrvatskoga glasnika na više od stotinu stranica

Iz tiska je izišao dvobroj Hrvatskoga glasnika 190/191, koji na više od stotinu stranica donosi presjek najzanimljivijih događaja iz društvenog i političkog života Republike Hrvatske i Crne Gore.

Pročitajte više

Tivatska Bućarska olimpijada - prijave za ekipe do 19.7.

Tradicionalna sportska manifestacija, koja doprinosi promociji bućarskog sporta i Olimpijade kao autohtonog proizvoda Tivta, tradicije i običaja, života i mediteranskog duha grada.

Pročitajte više

Luštica Bay - regata u subotu

Druga po redu regata latinskog jedra - Vjera, jedrit će se u subotu, 6. 7., u Luštica Bay -u.

Pročitajte više

Koncert Klape Cambi u Tivtu

Bokeljska Udruga Muzičara A capella Tivat nastavlja sa svojim nastojanjem da promovira  klapsku pjesmu i čuva od zaborava tradiciju višeglasnog a cappella načina pjevanja.

Pročitajte više

„Tivat spaja region“

Proteklog vikenda, u subotu, 29. lipnja, održan je prvi Regionalni glazbeni festival „ Biser Jadrana“ u organizaciji NVO „ Delić koji nedostaje“, čiji je direktor i idejni tvorac crnogorski glazbenik Bojan Delić.

Pročitajte više

"Crna Gora više nije društvo Charles Michela, već Milorada Dodika"

Burno je jučer bio u Skupštini Crne Gore i očigledno je da se strasti ne smiruju. Nakon što je parlamentarna većina izglasala Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, Dahau i Mauthausenu počele su štetne posljedice za crnogorski europski put.

Pročitajte više

Đurđevo brdo - „Muške rabote i ženske stvari“

„Muške rabote i ženske stvari u neodoljivom ambijentu Đurđevog brda. Mjesto,  gdje fešti nema kraja, mjesto koje sve generacije spaja.

Pročitajte više

Europska reciklažna turneja „Svaka limenka se računa“ je stigla i u Kotor !

Eko centar Delfin i ove godine je dio kampanje „Svaka limenka se računa“.

Pročitajte više

Javni poziv za novoustanovljeni "Tivatski likovni salon Pean - Sindik"

JU Muzej i galerija Tivat uz pokroviteljstvo Općine Tivat objavila je Javni poziv za novoustanovljeni "Tivatski likovni salon Pean - Sindik".

Poziv je otvoren za slikare ex YU regiona, od 1. 3. do 1. 8. 

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo