Tivatska Bućarska olimpijada - prijave za ekipe do 19.7.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 04. srpnja 2024. - 9:59
Autor: 

Tradicionalna sportska manifestacija, koja doprinosi promociji bućarskog sporta i Olimpijade kao autohtonog proizvoda Tivta, tradicije i običaja, života i mediteranskog duha grada. Prvenstveno je namijenjena lokalnom stanovništvu, ali iz godine u godinu privlači sve veći broj turista. Manifestacija koja daje jedan poseban pečat ovom gradiću, jednu notu, uvijek rado pjevanu. Ona koja znači mnogo više od same igre i pravila, srž samog događaja su zapravo, druženje, zabava, puna trpeza.
Ove godine svečano otvaranje Olimpijade organizirat će se u subotu, 20. 7., a početkom u 21:00 h. Bućarsku Olimpijadu će tradicionalno otvoriti Glazbeno prosvjetno društvo Tivat uz svoje neodoljive zvuke različitih instrumenata, a nakon toga bit će upriličen i koncert grupe ,,Toć“, koji će se pobrinuti za sigurno dobru zabavu.
Ovogodišnji organizator Bućarske Olimpijade je BK ,, Kalimanjac“, a prijave za ekipe za 68. po redu Olimpijadu bit će otvorene do 19. 7.2024., na mail: bkkalimanjac@gmal.com ili broj telefona: 069 594 815.