„Tivat spaja region“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 02. srpnja 2024. - 23:45
Autor: 

Proteklog vikenda, u subotu, 29. lipnja, održan je prvi Regionalni glazbeni festival „ Biser Jadrana“ u organizaciji NVO „ Delić koji nedostaje“, čiji je direktor i idejni tvorac crnogorski glazbenik Bojan Delić. Na ovogodišnjem prvom festivalu sudjelovalo je 25 glazbenika iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije.
Glavne nagrade „ Zlatni biser“, „ Srebrni biser“ i „ Bronzani biser“ , kao i novčane nagrade natjecateljima je uručio predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović.
Nagradu Biser za najboljeg debitanta, Biser za najbolju interpretaciju i tisuću eura, nagradu za najbolji tekst, nagradu za najbolji aranžman i nagradu za najbolju kompoziciju dodijelila je direktorica TO Tivat Nina Lakičević.
Sponzori festivala bili su: PAM, Mtel, Voli, Salon Prive, ugostitelji sa Pina: Propela, Markiza, Roma, Rivas, hoteli Magnolija, Helada i Astorija, Al Posto Gusto, Optika Zarić. Kreatorica Blaženka Orlando koja je bila zadužena za stajling pratećih vokala, a medijski sponzori su Radio Tivat, DRS i RTCG koji su prenosili program uživo.
Na linku ispod možete poslušati emisiju Sasvim običan svijet u kojoj smo vam prenijeli mali dijelić atmosfere sa festivala „ Biser Jadrana“.

Audio: 
SOS - 2.7.