Završena humanitarna akcija „Help Portrait“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 04. prosinca 2015. - 8:58
Autor: 

Tijekom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait u nautičkom naselju Porto Montenegro tijekom tri sata prikupljeno je 850 eura - čitav prihod od prodanih fotografija namijenjen je Dnevnom centru za djecu s posebnim potrebama u Tivtu.

Humani Tivćani su s osmjehom na licu, i pozdravnim logotipom Help Potrat-a u ruci, bili modeli fotografima Zoranu Radonjiću, Veriju Verozi, Peđi Mariću, Mariji Marović i Jeleni Janjetović.

Akciju Help Portrait podržao je frizerski salon Vlado Hair Design, čiji su članovi tima bili zaduženi za frizuru, a domaćin je i ove godine bio restoran One, koji je svim prisutnima služio tople napitke i lokalne delicije.

Znatan broj zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas i na projektu Porto Montenegro, predstavnici lokalnih institucija, brojni Tivćani i posjetitelji  nautičkog naselja, položili su ispit humanosti i podržali događaj. Posebnu atrakciju privukli su i učenici III -4 odjeljenja OŠ Drago Milović, zajedno s učiteljicom Nevenkom Saveljić i učenici međunarodne škole KSI koji su izdvojili svoj džeparac i donirali ih Dnevnom centru za djecu s posebnim potrebama, i time im uljepšali svakodnevicu.