Završena humanitarna akcija Help Portrait u Porto Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 09. prosinca 2017. - 9:35
Autor: 

Tijekom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait u nautičkom naselju Porto Montenegro tijekom četiri sata prikupljeno je 1.177 eura - čitav prihod od prodatih fotografija namijenjen je djeci s posebnim potrebama za čije se programske sadržaje brine NVO Evropski dom.

Humani Tivćani su s osmijehom na licu, i pozdravnim logotipom Help Potrat-a u ruci, bili modeli lokalnim fotografima Veriju Verozi, Zoranu Radonjiću, Peđi Mariću, a tivatskim volonterima su se priključile i kolege s fotoaparatom iz Budve i Podgorice, Marija Marović i Ognjen Vlahović.

Akciju je, kao i svake godine podržao tim Vlado Hair Design-a koji je zadužen za frizuru i šminku humanitaraca, a domaćin je, tradicionalno, bio restoran One, i svim prisutnima služio tople napitke i lokalne delicije.

Znatan broj zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas i na projektu Porto Montenegro, predstavnici lokalnih institucija, brojni Tivćani i posjetitelji nautičkog naselja, položili su ispit humanosti i podržali događaj kako bi djeca s posebnim potrebama ove zajednice imala što kvalitetniju svakodnevicu.

Organizatori Help Portrait-a se posebno zahvaljuju Turističkoj organizaciji Tivta koja je timski i financijski podržala ovu akciju, ali i učiteljima i razrednim starješinama OŠ Drago Milović i međunarodne škole KSI, koji su s učenicima došli da podrže ovaj događaj i na dobrom primjeru pokazali koliko se humanost i empatija razvijaju još u najmlađoj dobi.