Završena humanitarna akcija "Help Portrait" u Porto Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 03. prosinca 2016. - 9:20
Autor: 

Tijekom međunarodne humanitarne akcije Help Portrait u nautičkom naselju Porto Montenegro tijekom tri sata prikupljeno je 1.125 eura - čitav prihod od prodatih fotografija namijenjen je djeci s posebnim potrebama za čije se programske sadržaje brine NVO Evropski dom.

Humani Tivćani su s osmijehom na licu, i pozdravnim logotipom Help Potrat-a u ruci, bili modeli lokalnim fotografima Veriju Verozi, Zoranu Radonjiću, Miku Đuričiću, Vladu Trapari, ali i fotografima koji su se volonterski priključili iz drugih gradova Nebojši Nišiću, Mariji Lagator Marović i Ognjenu Vlahoviću.

Akcija Help Portrait realizirana je u suradnji s TO Tivat, a akciju je, kao i svake godine podržao tim frizerskog salon Vlado Hair Design koji je bio zaduženi za frizuru. Domaćin je, tradicionalno, bio restoran One, koji je svim nazočnima služio tople napitke i lokalne delicije.

 

Znatan broj zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas i na projektu Porto Montenegro, predstavnici lokalnih institucija, brojni Tivćani i posjetitelji nautičkog naselja, položili su ispit humanosti i podržali događaj. Posebnu atrakciju privukli su i učenici IV4 odjeljenja OŠ Drago Milović, zajedno s učiteljicom Nevenkom Saveljić i učenici međunarodne škole KSI koji su izdvojili svoj džeparac i donirali ih djeci a posebnim potrebama, i time im uljepšali svakodnevicu.