MIKOVA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 12. studenog 2012. - 14:01
Autor: 

Izložba fotografija autora Mihaela Đuričića održati će se u srijedu 14. studenog sa početkom u 19 sati u Centru za kulturu Tivat - foaje. Izložba će biti prodajnog karaktera i kompletan prihod ide u humanitarne svrhe za izgradnju dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama.
Autor izložbe Mihael Đuričić - Miko fotografijom se počeo baviti prije desetak godina. Njegovi radovi su uglavnom vezani za modnu fotografiju te je sarađivao sa mnogim našim poznatim fotomodelima. Od 2008. godine radi za Turističku organizaciju Tivat kao webmaster i fotograf u sklopu programu lokalnog javnog rada ,,Podrška turističkoj prezentaciji opštine Tivat". U okviru pomenutog programa bavi se ažuriranjem svih podataka na web-portalu Turističke organizacije Tivat, koji redovno obogaćuje digitalnom obradom panoramskih fotografija, kao i snimanjem video materijala i fotografija na brojnim manifestacijama.

"Na izloženim Mikovim fotografijama se ne vidi samo strast, ljubav prema fotografijama, već i prema svom rodnom gradu, Tivtu. Sa fotografijama pejzaža, detalja, arhitekture Miko je uspio da prenese ono što Tivat čini jedinstvenim. Spoj povjesti, sadašnjosti i budućnosti na prelijepom mjestu u Boki" - kazao je fotograf Vujović Vesko - Veri Verozo.