LJUBAV PREMA GRADU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 15. studenog 2012. - 10:31
Autor: 

Izložba fotografija autora Mihaela Mika Đuričića otvorena je sinoć u Domu „Gracija Petković". Otvarajući izložbu direktorica Turističke organizacije Tivta, Bernarda Moškov kazala je kako Mihaelove fotografije otkrivaju Tivat na "jedan nov poetičan način, a turisti nose u mislima autorove fotografije koje stvaraju želju da se upravo nađu na tim mjestima".
„Predstavlja mi zadovoljstvo i čast što građani Tivta i njegovi gosti mogu kroz moje fotografije vidjeti i doživjeti moju ljubav prema Tivtu" - kazao je autor izložbe Mihael Miko Đuričić.

Izložba je prodajnog karaktera i kompletan prihod je namjenjen u humanitarne svrhe za izgradnju dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama.
Mihael Đuričić - Miko fotografijom se počeo baviti prije desetak godina. Njegovi radovi su uglavnom vezani za modnu fotografiju te je surađivao sa mnogim našim poznatim fotomodelima. Od 2008. godine radi za Turističku organizaciju Tivat kao webmaster i fotograf i bavi se ažuriranjem podataka na web-portalu Turističke organizacije Tivat, koji redovno obogaćuje digitalnom obradom panoramskih fotografija, kao i snimanjem video materijala i fotografija na brojnim manifestacijama.
Organizator izložbe u povodu Novembarskih dana Tivta je Turistička organizacija Tivta i Centar za kulturu Tivat.