Predstava „Tajna super blaga“ u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 27. lipnja 2016. - 8:50
Autor: 

Ove godine, na 24. Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, pridružit će prijatelji iz kazališta „Puž“ iz Beograda s  ,,pužovskom“ predstavom TAJNA SUPER BLAGA, namijenjenoj isključivo djeci i odraslima. Akciona, izuzetno zabavna komedija s izuzetno poučnim krajem. Niz veselih peripetija, živahnost i aktivno sudjelovanje publike čine ovu predstavu pogodne za sve uzraste od 4 do 104 godine koliko ima lik iz komada, bakica Pućpurić.

Tajanstveno super blago zakopao je prije mnogo godina čuveni moreplovac Barbarosa, ali je kovčeg zaključao s tri brave, a tri ključa sakrio na tri razna mjesta, u tri pećine, na tri otoka u tri oceana. Branko Kockica, upravnik kazališta, koji je pronašao mapu sa super blagom i okuplja ekipu za ekspediciju. Za mjesto u ekipi ekspedicije natječu  se brojni kandidati i Branku će biti neophodna pomoć djece da izabere prave ljude za svoju potragu.

Predstavu je režirala Slobodanka – Caca Aleksić. Kostimografiju potpisuje Nevena Milovanović, a scenografiju Kristina Vujović. Kompozitor je Toma Babović, a glazbeni  aranžer Božidar Obradinović, dok je glazbeni  producent predstave Zlatan Belić. Igor Borovac zadužen je za tehničko vodstvo. U predstavi igraju: Branko Kockica, Sofija Juričan, Milan Čučilović Čuča, Igor Damnjanović Damjanac, Mihajlo – Mića Jovanović i Predrag Filipović.

Što je super blago  otkrijte u nedjelju, 10. 7., u 21.30 h na Ljetnoj pozornici.