Regentov Božićni bazar

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 11. prosinca 2015. - 12:27
Autor: 

Hotel Regent Porto Montenegro ovoga  vikenda upriličit će drugi po redu godišnji Božićni bazar koji počinje u nedjelju 13. prosinca, od 12.00 do 17.00 sati na terasi restorana Dining Room.

Božićni bazar okupit će umjetničke radionice, male proizvođače i kreativce, koji će na jednom mjestu predstaviti svoje radove, dok će posjetitelji  imati priliku da izaberu originalne poklone.

Na štandovima će se naći božićni ručno rađeni ukrasi zanatske radionice Melita, unikatan nakit izrađen u ateljeu My Dream, organski proizvodi manastira Duljevo, već prepoznatljivo maslinovo ulje s etiketom Olcinium Oil, ukrasi i druge home decor sitnice iz umjetničke radionice Moja Nana, teglice želja umjetnice Milice Rajčević, ali i vrlo popularni predmeti oplemenjeni dekupaž tehnikom u izvođenju Meštrina.

Hotel Regent na ovoj manifestaciji će predstavljati sektor hrane i pića u čijoj će se ponudi naći niz originalno upakiranih kolača i raznovrsnih božićnih poslastica, ali i topli napici poput tople čokolade i  kuhanog vina.

„Srećni smo što je Regentov Božićni bazar pobudio interesovanje izlagača i javnosti i drago nam je što smo dio prepoznatljivog prazničnog raspoloženja u Tivtu. Kupovina slatkih delicija, maštovitih dekoracija za dom, organskih proizvoda i nakita idealna je uvertira za sezonu darivanja, ali i prilika za druženje“, ističu ovim povodom iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro. 

Bazar će se održavati svake nedjelje sve do 3. siječnja 2016., odnosno: 13., 20. i 27. decembra i 3. Siječnja u terminu od 12 do 17 sati.