Regentov Božićni bazar

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 28. listopada 2017. - 10:50
Autor: 

Hotel Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresirane da se priključe ovogodišnjem Božićnom bazaru koji se organizira već četvrtu godinu.

Božićni bazar će se održavati tri vikenda u prosincu (9. i 10. / 16. i 17. / 23. i 24.) od 11 do 16 sati, u arkadama restorana Gourmet Corner. I ove godine će okupiti kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste, koji će posjetiocima ponuditi svoje originalne proizvode i kreacije, te na taj način pokrenuti čaroliju prazničnog darivanja. Na štandovima će biti izloženi najraznovrsniji proizvodi: božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, zidni ukrasi i slično. Također, sve nazočne će novogodišnjim pjesmama uveseljavati učenici glazbenih škola iz Tivta i Kotora.

Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresirane kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste da se prijave za učešće na prazničnom Bazaru.

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda, ili web prezentaciju proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Izabrani ponuđači  biće informisani o učešću do 25. novembra 2017. godine“, istakla je Marija Delibasic, menadžerica prodaje za grupe i događaje

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su:

•             Nakit

•             Božićne i novogodišnje dekoracije

•             Maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta

•             Domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi...)

•             Ručni radovi i suveniri

•             Odjeća i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića

Zainteresirani svoje prijave mogu dostaviti putem e-maila na adresu marija.delibasic@regenthotels.com do 20. novembra 2017.

 

 

 

Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro s prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači, topla čokolada, kuhano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.