Priopćenje Crnogorske demokratske unije

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 16. prosinca 2015. - 9:00
Autor: 

U cijelosti vam prenosimo izjavu Ane Di Ćelje, tajnice OO Cdu Tivat:

 

"Crnogorska demokratska unija će u nedjelju, 20. decembra 2015., održati Konvenciju Cdu Tivat, u multimedijalnoj sali zgrade opštine Tivat, sa početkom u 12h. Prisutnima će se obratiti kapetan Rajko Čavor, predsjednik OO Cdu Tivat; Ana Di Ćelje, sekretarka OO Cdu Tivat; Neven Staničić, potpredsjednik Cdu i Miodrag Vlahović, predsjednik Cdu.

Konvenciji će prisustvovati članovi Predsjedništva, Glavnog odbora, lokalnih odbora kao i brojni simpatizeri partije.

U susret lokalnim izborima u Tivtu, na kojima će nosilac liste biti Neven Staničić, potpredsjednik Cdu, u radnom dijelu Konvencije biće usvojena Izjava Cdu Tivat.

Cdu smatra da je prvenstveno potrebno dati odgovor na pitanje položaja Tivćana u njihovom gradu - u tzv. crnogorskom Monaku - odnosno da je nužno obznaniti i objasniti koje će to posljedice lokalno stanovništvo morati da pretrpi zahvaljujući politici tzv. “uklanjanja biznis barijera”, tj. zbog odluka kojima se uvode olakšice stranim investitorima koji pravo na rad i sticanje profita ostvaruju na prostoru Tivta.

Cdu ističe da je potrebna nova vizija za upravljanje i za dalji razvoj Tivta, ali je takođe spremna da podrži i pohvali sve postignute rezultate u našem gradu. Cdu ne želi da svodi svoju politiku na puku kritiku i kritizerstvo na dnevnom nivou.

Kao ozbljina crnogorska demokratska i građanska partija  prepoznajemo potrebu za reformama i akcijama koje će ići u korist svih građana. Takođe, Cdu će nastojati da konkretnim prijedlozima i saradnjom sa svim političkim subjektima koji žele dobro našem gradu nalazi prava i efikasna rješenja i predlaže politiku koja će biti bolja i efikasnija od postojeće".