Novo poglavlje u šoping iskustvu u regiji

Time to read
2 minutes
Read so far

Petak, 12. lipnja 2015. - 10:12
Autor: 

Dizajnerski butici i svjetski brendovi rangirali su luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro kao mjesto eklektične modne destinacije na Mediteranu, a od ovog ljeta u promenadi novih modnih jedinica bit će otvorena Fashionistas Shop-in-Shop galerija, sa selekcijom najprestižnijih modnih brendova, ultraluksuznim odjevnim komadima i aksesoarima.

Fashionistas Shop- in-Shop galerija je konceptualna radnja za stilizirane modne znalce i one koji uživaju u tomu da sebi priušte najnoviji model iz prefinjene kolekcije Dolce and Gabbana, Tom Ford, Ralph Lauren, Fendi, Balenciaga, Moncler, Philip Plein, uključujući  i ekskluzivni donji veš La Perlu. U ovim  jedinstvenim modnim jedinicama konceptualne radnje, impresivno mjesto zauzimat će i ekskluzivne mirisne note parfema s potpisom edicija Frederic Malle, Tom Ford Private Blend i Floris.

Najnovije ljetne kolekcije ovih kreatora i modnih brendova za sezonu 2015., predstavljat će jedinstveno modno iskustvo Porto Montenegra, koji već sada može da parira Kapriju i Monaku - modnim prijestolnicama poznatih svjetskih nautičkih naselja.

Suvremenom elegancijom, već sada, odišu i modeli talijanskog modnog brenda Genny u njihovom novootvorenom dizajnerskom butiku u Porto Montenegru. Diskretni, nikad ekscentrični, ekstremno ženstveni i šarmantni, precizno skrojeni odjevni komadi, ove sezone dobivaju „kroj“ stila osamdesetih i devedesetih godina prošloga stoljeća, u kombinaciji sa kvalitetnim materijalima.

Mooi, suvremeni luksuzni konceptualni butik,  nudi dizajnerske brendove, torbe iz ograničenih kolekcija, cipele, sunčane naočale i aksesoare za sofisticirane žene i elegantne muškarce. Štendere u ovom popularnom butiku krase modeli provjerenih modnih brendova: Celine, Givenchy, Chloe, Isabel Marant, Saint Laurent, Emilio Pucci, Lanvin, Thom Browne, Valentino, Dita, Shourouk, Cutler&Gross i Victoria Beckham.  

Na šoping listi Porto Montenegra je i multi-brend butik Heidi Klein s najnovijom kolekcijom kupaćih kostima i aksesoara za plažu. Jarke boje, tradicionalne i klasične grafike, dezeni s oštrim kontrastima šik kupaćih kostima, rađeni su od najfinijih tkanina, s elegantnim vezom i prefinjenim stilom. Od bikinija i šešira, papuča i maxi ljetnih haljina, Heidi Klein nudi sve što je potrebno za boravak na plaži ili na jahti. U ponudi su i modeli  Ligne St Barth, Orlebar Brown, Onia, Sunuva, Cool Change, Juliana Cassandro i Lenny.

Misahara je svjetski priznat, avangardan i izvanvremenski nakit od dragog kamenja i plemenitih metala – svaki komad je ručno pravljen, jedinstven i unikatan, inspiriran istraživanjima i otkrićima, kozmopolitskim načinom života njegove dizajnerice Lepe Roskop, te su komadi nakita, specifičnih boja, kreirani za isto tako jedinstvene i autentične žene sličnog senzibiliteta kao što je i ona. Ovaj nakit daje poseban “sjaj” urbanoj i blistava modnoj destinaciji Porto Montenegro.

Ljubitelji mode, ali i nautike i jedrenja, uživat će u odjevnim kombinacijama Gaastra i Gaastra Pro-a, odjeće za klasičnim nautičkim krojevima, modelima i materijalima. Originalno ručno rađen nakit, svilene marame,upečatljivi aksesoar, artikli mladih umjetnika, mješavina hipi boemskom i marokanskog stila su sjedinjeni u jedinstven identitet dizajnerskog butika Anamar u naselju Porto Montenegro.

Iz popularne konceptualne beogradske radnje Supermarket za ovu sezonu najavljuju najnovije modne brendove i njihove limited edition kolekcije, dizajnerski nakit i predmete za kuću, među kojima su i Desigual, Bang& Olufsen, Pray shades, kul i šik Vilebrequin šorcevi za kupanje, lagane i antialergijske Uniqbrow naočale iz Barselone.

Kao asocijacija na funky i futuristički stil obuće, butik Shubeshu uživa povjerenje i pažnju svih generacija, s brendovima kao što su: Castaner , Rocco P, Leghila, Pretty balerine, ali i afirmira mlade dizajnere. Nova doza ekluzivnosti stiže na njegovoj novoj lokaciji u zgradi Ksenija u Porto Montenegru.  

Butik Samms u Porto Montenegru je idealan šoping kutak za one koji preferiraju klasične, ali ekskluzivne modele - elegantnu kolekciju brendova MaxMara, Paul&Shark, dizajnerske obuću i detalja koji upotpunjuju modni identitet ove šoping destinacije.