Noćni klub „Platinum“ član prestižne asocijacije

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 12. kolovoza 2015. - 11:26
Autor: 

Noćni klub Platinum službeno je postao član prestižne globalne asocijacije najekskluzivnijih restorana i klubova na svijetu The World’s Finest Clubs – i time dobio status prvog i jedinog noćnog kluba iz Crne Gore koji se nalazi na ovoj listi najboljih ugostiteljskih objekata iz industrije zabave svijeta.

Svečana dodjela ovog prestižnog priznanja zakazana je za 5. rujna, a povodom dobivanja članstva u WFC-u, menadžment Platinuma organizirat će zabavu u četvrtak, 13. kolovoza, kada će za DJ pultom biti poznati Gil Glase, sinonim za odličan provod na švicarskim i europskim klupskim scenama. Ulaz na zabavu je slobodan, a rezervacije se mogu izvršiti na broj telefona 067766669.

Nakon samo mjesec dana od otvaranja ovog noćnog kluba u nautičkom naselju Porto Montenegro, informacija o uvrštavanju Platinuma na listu The World’s Finest Clubs potvrda je da je tivatski klub najbolji transfer zabave iz inozemstva na domaću scenu, i da već parira njujorškom clubbing-u, a estetski i produkcijski je u ravni sa diskotekama Ibize ili Kana.

The World’s Finest Clubs je ekskluzivna platforma i mreža koja broji oko 170 svjetskih najelegantnijih klubova i restorana, koji se svoje mjesto zaslužili zahvaljujući visokim kriterijima koncepta, usluge, dizajna, ali primarno faktora atmosfere u klubu. Platinum sada stoji u ravni s eksluzivnim klubovima, kao što su 1826 Lounge iz Majamija, Alice Choo iz Ciriha, Adagio iz Berlina, Apartment iz Frankfurta, Artel Bessonnitsa iz Moskve, Aura sa Bahama, Boretto Londra iz Rio de Jeneria, Eskada iz Porta, Eden iz Dubaija, Hyde Sunseta iz Los Angelesa, i mnogih drugih.

Za one koji traže najveću  kvalitetu usluge, asocijacija The World’s Finest Clubs nudi i VIP člansku kartu, čime zainteresirani dobivaju 24 sata consierge usluge u ovom domenu, posebne cijene za hotele s pet zvjezdica, kao i mnoge druge beneficije.