Zabava povodom festivala Southern Soul u Porto Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 03. lipnja 2015. - 11:49
Autor: 

Za dobru najavu ljeta, konceptualna radnja Supermarket u Porto Montenegru bit će domaćin timu Southern Soul Festivala, a na zabavi koja je otvorena za sve posjetitelje 4. lipnja, od 19 sati, bit će predstavljeni jazz, soul, disco i house sadržaji koji će biti lajtmotiv festivala u Ulcinju, koji se održava od 25. do 28. lipnja.

Za dobru zabavu na zabavi onih koji sa nestrpljenjem očekuju ovaj festival, bit će zaduženi DJ rezidenti ovog festivala: Marko Pavlovič (Casper, Budva) i Be Good (Beat at Joes, Podgorica).

Tijekom četiri festivalska dana u Dolcinium Kite Club-u u Ulcinju krajem mjeseca predstavit će se najvažniji britanski DJ-evi i bendovi iz orbite soul, jazz, funk, hip/hop, disco, house glazbe, objedinjeni u southern soul konceptu.

Pored šest live nastupa (Jarrod Lawson, BadBadNotGood, Fatima and the Eglo Live Band, Dorian Concept, Matthew Halsall Quintet, The Elliptics i Vanessa Freeman), posjetitelji će imati priliku čuti oko tridesetak DJ nastupa (Spinna, Nature, Jeremy Underground, Romare, Patrick Forge, Mr Mendel, Jamie 3:26, Max Graef...). Predvodnik sofisticirane glazbene eklektike i planetarni glazbeni producent Gilles Peterson bit će jedan od glavnih sudionika festivala. Drugi je Ron Trent, česti DJ najboljih njujorških i čikaških klubova.

O svim dodatnim informacijama o festivalu, posjetiteljiće biti informirani tijekom zabave u bašti Supermarketa. Karte su dostupne i mogu se kupiti u konceptualnoj radnji Supermarket, u zgradi Milena u Porto Montenegru.