Izložba slika „Maska - inspiracija tivatskih slikara” u Muzeju i galeriji Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 16. studenog 2021. - 13:45
Autor: 

Izložba slika “Maska - inspiracija tivatskih slikara” u organizaciji NVU ,,Maškarada” Tivat bit će svečano otvorena u četvrtak, 18. 11.,  u Muzeju i galeriji Tivat, s početkom u 19 h.Ovom izložbom, koja će biti postavljena u galerijskom prostoru na prvom katu nastavlja se realizacija programa povodom „Novembarskih dana“ u JU Muzej i galerija Tivat.

Deset tivatskih slikara predstavit će se sa po jednim umjetničkim ostvarenjem i to : Ivan Knežević ,,Karneval – san“, Ivica Aranđus ,,Behind your Face”, Momčilo Macanović ,,Arlekin”, Milica Marković Rajčević ,,Šlager pjevač”, Iva Gopčević Čelanović ,,Maske smo mi”, Tanja Nikolić ,,Iza maske”, Zoran Kruta ,,undertheseapaty”, Jana Farkaš ,,Pronađi dva Duha”, Hana Mirkov ,,Feštađuni” i Nastasja Tomanović ,,Posejdonova družba”.

,,Izložba ima humanitarni karakter sa ciljem da djela otkupe razni privredni i društveni subjekti kako bi se sva sredstva uložila u nabavku neophodne opreme za JU Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju” – poručuju iz NVU ,,Maškarada” Tivat.

Izložbu će svečano otvorit potpredsjednik Općine Tivat Goran Božović na platou ispred galerije.