Božićni bazar u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 19. prosinca 2017. - 9:02
Autor: 

Hotel Regent Porto Montenegro nastavlja s  održavanjem četvrtog po redu godišnjeg Božićnog bazara tijekom ovoga tjedna. Manifestacija će biti organizirana od 21. do 24. 12., od 11.00 do 16.00 h ispred slastičarnice Gourmet Corner.

Božićni bazar okupit će umjetničke radionice, male proizvođače i kreativce, koji će na jednom mjestu predstaviti svoje radove, dok će posjetitelji  imati priliku da izaberu originalne darove.

Na štandovima će se naći božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, prirodna kozmetika, igračke i druge home decor sitnice iz različitih umjetničkih radionica, kao i vrlo popularni predmeti oplemenjeni dekupaž tehnikom.

Hotel Regent na ovoj manifestaciji će predstavljati sektor hrane i pića u čijoj će se ponudi naći niz originalno upakiranih  kolača i raznovrsnih božićnih poslastica, ali i topli napici poput tople čokolade i  kuhanog vina.

Pored izlagača, sve prisutne će božićnim kompozicijama u vokalnim, instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim sastavima zabavljati učenici Muzičke škole „Vida Matjan“ iz Kotora, u subotu, 23.12.2017, od 12.00 do 13.30 h.

„Srećni smo što je Regentov Božićni bazar pobudio interesovanje izlagača i javnosti i drago nam je što smo dio prepoznatljivog prazničnog raspoloženja u Tivtu. Kupovina slatkih delicija, maštovitih dekoracija za dom, organskih proizvoda i nakita idealna je uvertira za sezonu darivanja, ali i prilika za druženje“, ističu ovim povodom iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.