TOT TIVAT BESPLATNO DIJELI SADNICE CVIJEĆA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 04. lipnja 2013. - 10:36
Autor: 

U povodu 5. lipnja, svjetskog Dana zaštite životne sredine, turistička organizacija Tivta dijeliće u srijedu 5. lipnja besplatne sadnice cvijeća.
Podjela sadnica počeće u 10 sati ispred prostorija Turističke organizacije, koja Dan zaštite životne sredine obilježava u sklopu manifestacuije „Dani magnolije". Nakon podjele sadnica u ulici Palih boraca predstavnici TOT-a posadiće cvijeće ispred prostorija Turist biroa u Donjoj Lastvi.
Tradicionalna manifestacija „Dani magnolije" završiti će se 10. lipnja, kada će se dodjelom nagrada završiti i tradicionalna, dvadeseta po redu akcija „Tursitički cvijet".

Komisija je, kako stoji u saopštenju iz TOT-a, pregledala sve što su građani ponudili. Na terasi hotela „Mimoza" u ponedeljak 10. lipnja sa početkom u 20,30 sati dodijeliće se nagrade za najljepše uređeno dvorište, balkon, drvo magnolije, kreativni detalj koji krasi dvorište, živu ogradu, zelenu površinu oko stambenog i ispred poslovnog ili ugostiteljskog objekta.
„Nakon dodjele nagrada biće upriličen zabavni program u kojem će učestvovati Svetlana Raičković i 'Grlice', klapa Muzičke škole iz Tivta i Darja Lazarenko", najavili su iz Turističke organizacije.