TO Tivat – dijelili sadnice cvijeća

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. lipnja 2014. - 17:53
Autor: 

Povodom Dana zaštite životne sredine i u sklopu manifestacije Dana Magnolije i tradicionalne akcije "Turistički cvijet" tivatska Turistička organizacija danas je ispred svojih prostorija u Tivtu i informativnog punkta u Radovićima dijelila sadnice sezonskog cvijeća.

Turistička organizacia Tivat danas je objavila imena dobitnika nagrade „Turistički cvijet". U kategoriji najljepše uređenih dvorišta, nagrade su dobili Mirjana Livaja iz naselja Kava, Zdenka Glavočić iz Župe, Zvonimir i Tihomir Grabić sa Seljanova.

Po ocjeni žirija najljepše uređeni balkon ima Živka Radović sa Seljanova. Nagrade za hortikuluturnu posebnost i kreativni detalj pripale su Dušanu Krivokapiću iz Lepetana i Ediju Zoričiću iz Tivta, za najljepše stablo magnolije Đuro Biskupović iz Kalimanja, za živu ogradu Petar Slavović iz Krašića, Toni i Nada Matković iz Mažine.

Desanka Matković iz Gradiošnice i Ljubica Kostić iz Gošića dobitnice su nagrade za višegodišnji doprinos hortikulturnom uređenju grada, a Ana Radanović koja stanuje u Lamelama za najljepšu zelenu površinu ispred stambenog i poslovnog prostora.

Nagrade akcije „Turistički cvijet" bit će dodjeljene u ponedjeljak 9.lipnja, u restoranu „Aurora" u Kalimanju.