Dominacija Partizana u Budvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 12. ožujka 2017. - 9:14
Autor: 

Sinoć je Partizan u Budvi pokazao da je ekipa spremna za osvajanje prvog mjesta u prvenstvu Crne Gore. Partizan se u velikom stilu revanširao Budvi i izjednačio po broju bodova na tabeli.

Gosti su od početka meča vodili, te na poluvrijeme pošli s rezultatom 9:11. Nakon toga je uslijedila još sigurnija igra Partizana, koja je prednost uvećavala do nevjerojatnih 8 golova prednosti (16:24). Iako to i sam rezultat pokazuje, valja zaključiti da je ekipa Partizana vidno bila kvalitetniji tim, dominantniji, te više željan pobjede nego domaćin.

Najbolji strijelci za Partizan bili su Đorđo Peruničić sa 8, Vuk Kaluđerović sa 7 i Borko Cupara sa 6 golova, dok je golman Marko Vrdoljak ponovo briljirao i zabilježio 17 obrana i 2 sedmerca.

„Pružili smo odličnu partiju, ali o tituli je rano govoriti. Idemo korak po korak. Podsjetio bih da smo u Budvi imali nekoliko povrijeđenih igrača, ali smo odoljeli izazovu. Sada nam predstoji vikend pauze, a onda mečevi protiv Mornara i Rudara koji nam nisu toliko važni jer se bodovi ne prenose, pa mogu da dam šansu i igračima koji su do sad manje igrali“ rekao je trener Partizana, Dejan Stjepčević.

Važno je napomenuti da ni potpora sa tribina nije nedostajala, jer su Tivćani u velikom broju bodrili ekipu Partizana, što je igračima dalo dodatni vjetar u leđa. Klub se posebno zahvaljuje svim navijačima koji su bili uz ekipu u ovako važnom meču.