Lagana pobjeda RK Partizana nad Rudarom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 28. studenog 2016. - 9:17
Autor: 

Sinoć je RK Patizan 1949. odigrao lak meč protiv RK Rudara iz Pljevalja. Iako rezultatom nešto izjednačen meč (36:30), tijekom cijele utakmice bilo je jasno da je Partizan nadmoćna ekipa.

Oslabljena ekipa Partizana, s povrijeđenim Draškovićem i kapetanom Račetom, od početka bila je u vodstvu. Predvođeni Đorđom Peruničićem koji je ponovno bio najbolji strijelac s 8 pogodaka, i dosta izmjena kojima je trener Stjepčević dao šansu mlađim igračima, Partizan je stigao do još jedne pobjede.

U narednom kolu Partizan ide na gostovanje u Bar, gdje ga dočekuje ekipa Mornara.

 

Nesvakidašnji protest na rukometnoj utakmici u Tivtu

Građani Tivta, navijači i posjetitelji rukometne utakmice RK Partizan 1949. – RK Rudar raširili su transparent “Pravda za Ovcu“ u znak potpore lokalnom gastro pub-u The Black Sheep u kojem je zabranjeno puštanje glazbe. "Crna ovca" je zaista crna ovca. Naime, vlasnicima pub-a lokalne vlasti izdale su dozvolu za rad ali zabranile puštanje glazbe! "Crna ovca" je time postala jedini pub na svijetu koji može da radi ali ne smije da pušta glazbu. Građani su uoči utakmice potpisivali i peticiju koju su vlasnici pub-a pokrenuli, kako bi zatražili pravdu za omiljeno mjesto mnogih i iskazali protivljenje odluci lokalnih vlasti.

Tivat je mediteranski grad u turističkom i investicionom usponu. Bilježi rekorde u obimu investicija i turističke ponude ali, očigledno i neke neslavne poput ovog da se zabrani glazba lokalu u gradu koji stremi poboljšanju turističke ponude – smatraju vlasnici pub-a.