Promocija knjige za djecu „Sofija i čarobna bašta“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 09. prosinca 2017. - 9:25
Autor: 

Promocija knjige za djecu „Sofija i čarobna bašta“, autorice Tatjane Kuljače, bit će održana u utorak, 12. prosinca, u Galeriji ljetnikovca Buća u Tivtu, s početkom u 18 sati.

 

,,Sofija i čarobna bašta'' je bajka za djecu školskog uzrasta, ali i za odrasle koji vole bajkovite priče. Djevojčica Sofija dobiva vilinski dar da pravi pahuljice. Zbog toga je narušen Vrhovni Red među svih sedam svjetova. Na svom putu Sofija prolazi kroz razne izazove i uči lekcije o povjerenju, ljubavi, poštovanju, te na kraju otkriva da i sama nosi magiju u sebi, kao i sva druga djeca. Čitatelji ulaze u svijet čarolije u kojem ništa nije crno niti bijelo. Potiče nas da se zapitamo: koja je to moja magija? Po čemu sam poseban?

Da li ste spremni da, zajedno sa svojom djecom, potražite čaroliju? Jer, čarolija je stvarna kada u nju vjerujemo.

Uz svaku knjigu dobivate poklon - čarobnu ogrlicu!

 

“… Nikada Crni Čarobnjaci nisu bili ovoliko blizu ostvarenja svoga sna da zavladaju u svih sedam svijetova. Moć koja nekome ne pripada mora da bude vraćena do poslednjeg dana zime. U suprotnom, zid bi mogao da nestane zauvijek. Bilo je dovoljno samo da jedna djevojčica nikada ne poželi da vrati dar koji je dobila...”