Promocija knjige „Sa druge strane obloga” u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 12. ožujka 2019. - 11:18
Autor: 

Vođeni prošlogodišnjom uspješnom suradnjom s Bogdanom Stevanovićem,  u srijedu 13. ožujka, autor tivatskoj publici predstavlja svoju novu knjigu “Sa druge strane obloga” u Maloj dvorani Centra za kulturu – DTV Partizan, s početkom u 20 sati.

Jeste se ikada zapitali što se nalazi s one strane obloga od mastila? Kako biste se osjećali kada biste saznali da iz svake rane može izrasti cvijet ako na nju privijete lijepe i istinite riječi?

Na stranicama ove knjige Bogdan Stevanović nam otkriva da se s one strane obloga ne nalaze rane, već riječi što liječe.

Knjiga “Sa druge strane obloga” ima dva djela, odnosno dva poglavlja, a čitatelj bira hoće li je čitati od početka ili od kraja, jer je kraj zapravo novi početak. Poglavlje “Obloge” sadrži priče u kojima Blogdan daje portret vremena u kom živimo, suočavajući nas sa svim onim pred čim zatvaramo oči i stežemo srce. Poglavlje “Rane” sadrži priče u kojima je promijenjena perspektiva pripovijedanja, pa sada priče pričaju ne samo junaci već i predmeti – što posebno doprinosi atmosferičnosti.

Mnoge priče prate ilustracije i citati.  

 

Biografija:

BOGDAN STEVANOVIĆ BLOGDAN rođen je u Beogradu 17. 12. 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odsjeku za turizmologiju. Nakon osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barceloni.

Autor je projekta "Svet dostupan svima", osnovanog s ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo.

Izabravši ime Blogdan, od prosinca 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dvije godine okupio više od 100.000 pratitelja. Priče s bloga prenosili su vodeći online i tiskani mediji u zemlji i regiji. Bogdan je TEDx govornik i kolumnist.