Projekcije filma "Biser Bojane" u Centru za kulturu Tivat

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 12. ožujka 2017. - 9:23
Autor: 

Nepun mjesec dana nakon premijere u Beogradu, ljubitelji filma u Tivtu imat će priliku pogledati akcionu komediju BISER BOJANE u režiji Milana Karadžića.

U filmu igraju: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mira Banjac, Andrija Mlošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović..

Radnja filma: Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi ljekar iz Beograda, dobiva anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe vjeruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za vlastitim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić) , mladu kajterku i kćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. 
Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje "vruć" doček policije i bivših partnera zainteresiranih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.
Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što prije da se vrati u Trst, da se vrati  starom načinu života. Splet događaja, kalambur tijekom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno utjecati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život..

Film BISER BOJANE na repertoaru Centra za kulturu Tivat je pet dana, od 12. do 16. ožujka u dva termina, u 18:00 i 20:00h.