Poziv Pomorskog muzeja za učešće na aukciji

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 20. lipnja 2015. - 8:08
Autor: 

Pomorski muzej Crne Gore u Kotoru tradicionalno organizira aukciju antikviteta i umjetnina. Ove godine, u srpnju aukcija će biti posvećena "Bokeljskom enterijeru do 1900. godine".

Poziv na učešće na aukciji prenosimo u cijelosti:

Pozivamo sve zainteresovane da nam donesu predmete koji bi bili ponuđeni na aukcionoj prodaji u centralnu prostoriju na I spratu Pomorskog Muzeja gde će naša komisija izvršiti stručnu procjenu.

Želimo da se zahvalimo svim zainteresovanim koji su se do sada odazvali u velikom broju i poverili nam na aukcijsku prodaju vrijedne, zanimljive i originalne eksponate koji potiču iz bokeljskih enterijera do 1900. godine. Veoma smo zadovoljni dosadašnjim odzivom i verujemo da će aukcija koja je pred nama biti veoma uspešna sa ponuđenim raznovrsnim i rijetkim predmetima iz domena lokalne kulturno – umetničke baštine, među kojima se nalazi i zanimljiv izbor slika renomiranih domaćih stvaralaca. S obzirom na to da je održavanje aukcije planirano za 13. jul tekuće godine, a neophodno je fotografisati i opisati sve predmete radi katalogizacije, nove predmete ćemo primati zaključno sa 5. julom. Zbog toga pozivamo sve zainteresovane da nam u narednom periodu ponude predmete za aukcijsku prodaju. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije tako da nas možete kontaktirati na e-mail: melisaniketic@gmail.com, ili na broj telefona 069 482 662.