Za bolju budućnost djece

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 05. lipnja 2020. - 10:21
Autor: 

„U Općinskom odboru Hrvatske građanske inicijative Kotor podupiremo potrebe bolje prilagođenosti javnog prostora za potrebe djece i mladih jer je značajan dio naših  prioriteta upravo obitelj, mladi i socijalna politika. Svojim aktivnim radom naši članovi su dali doprinos da mališani Škaljara dobiju lijepo mjesto za bezbrižnu igru. Izlazimo u susret željama naših mještana koji u kontaktu s nama iskazuju svoje potrebe,  a one  su nam smjernica za pokretanje daljih aktivnosti.

Zahvaljujući razumijevanju predsjednika Općine Kotor, gospodina Željka Aprcovića za potrebe mještana Škaljara uskoro se možemo nadati maloj oazi za dječju igru u srcu Škaljara. Briga o najmlađima je prioritet izvršne vlasti u kojoj aktivno sudjeluje i Hrvatska građanska inicijativa.

Na lokaciji stare  škole u Škaljarima uskoro će mještani dobiti lijepo sređen prostor opremljen dječjom rekreacijskom opremom sa antitraumatskim gumenim podlogama. Mališani  će imati siguran prostor za igru sa svojim vršnjacima na otvorenom. Uz mediteransku hortikulturu, poneku klupu za druženje starijih, mještani Škaljara dobiti  će prostor koji je upravo nedostajao.

Zahvaljujemo  mještanima Škaljara koji su svojim prijedlogom pomogli zajednici da se bolje brine o najmlađim članovima. Otvoreni smo za suradnju s građanima Kotora za sve korisne prijedloge koji doprinose podizanju  kvaliteta života naših sugrađana“.

 

Ljiljana Velić,

predsjednica Općinskog odbora HGI Kotor