Večeras na KotorArt-u

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 18. srpnja 2022. - 10:04
Autor: 

U okviru  „KotorArt Talenti“ nastupit će najbolji studenti Muzičke akademije iz Cetinja, 18. 7., u crkvi Sv. Duha u Kotoru, s početkom u 21 sat. Partneri koncerta su Univerzitet Crne Gore i Muzička akademija Cetinje.

Kao dio KotorArt Pjace od filozofa i međunarodnog projekta Modifying Error 404: ka zelenim, digitalnim i inkluzivnim društvima, održat će se Sustainable talks, 18.7.,  u Kreativnom habu (Creative hub) u Starom gradu, u Kotoru, s početkom u 21 sat. Publika će imati priliku u okviru EKOtorArt-a prisustvovati  diskusijama  na aktualna pitanja očuvanja lokalnih i regionalnih prirodnih resursa. Sudionici su: glazbenik i ekološki aktivist Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, gospođa Paola Petričević i džez kvartet Jailhouse.

Predstavnici više od 20 organizacija prisustvovat će Ljetnoj školi za digitalna prava, koju organizira SHARE fondacija. Stručna izlaganja će rezultirati efikasnijim umrežavanjem i transferom znanja, a uključene organizacije će dobiti priliku da se zajednički bave pitanjima digitalnih prava u regiji. Prva izlaganja održat će se 18.7., u crkvi sv. Antuna u Perastu, u 20 sati i također  su dio projekta Modifying Error 404: ka zelenim, digitalnim i inkluzivnim društvima, podržanog od strane Fondacije za otvoreno društvo.