TO Tivat poziva sve građane i posjetitelje da voze bicikla

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 16. srpnja 2016. - 9:43
Autor: 

Vodite zdrav život na dva točka, poručuje Turistička organizacija Tivat. Ljetnje radosti kreću dok se pedale okreću i zato okrenite svoj svijet na bolje, da vozite biciklo imajte volje.

Neko ga koristi zbog rekreacije, a drugima je osnovno prijevozno sredstvo do radnoga mjesta, u svakom slučaju da se vozi biciklo razloga je 200.

Pješačenje ili biciklo? Ukoliko odaberete biciklo, možete obići grad i uživati na mnogim lokacijama. Preporučamo Gornju Lastvu, Vrmac, Lušticu, Plavi horizonti-Bigovo, Solila, ili da obalom obiđete Donju Lastvu, Opatovo, Lepetane pa sve do Veriga. Dok lagano osvajate staze na dva točka pruža vam se pogled na zaljev koji ostavlja bez daha, pruža vam se mogućnost da zavirite na sva i najtajanstvenija mjesta grada Tivta, sva ona mjesta koja nisu dostupna vozilima, pruža vam se šansa da se upoznate s našim krajem onako kako dolikuje  i da praktično svaki sledeći okretaj pedale nosi nešto novo, nešto vrijedno pažnje.

S nestrpljenjem očekujemo da naš grad bude bogatiji za 24 običnih i 12 električnih bicikli iz projekta “Sud sit”. Radujemo se činjenici da će Tivat opet biti grad koji vrednuje zdrav način života i podiže svijest građana o tome koliko je bitno eliminirati štetne utjecaje gasova od automobila.