Sedmi po redu „Trofej dana nezavisnosti“ u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 26. travnja 2016. - 10:11
Autor: 

 Sedmi po redu „Trofej dana nezavisnosti“ održat će se 21. svibnja  u Kotoru. Ove godine manifestacija ima poseban značaj,  jer se njome obilježava važan jubilej, 10 godina od stjecanja neovisnosti Crne Gore.

  Organizator manifestacije je Rafting klub „Soko“ iz Podgorice, a TO Kotor je generalni pokrovitelj manifestacije.  Manifestacija se održava na lokaciji rijeke Škurde, uz zidine Starog grada.

Natjecanje će se održati u disciplinama sprint i H2H(head-to-head), u kategoriji R4(četveročlana posada), po pravilima međunarodne rafting federacije IRF. Na osnovu rezultata sprinta formirat će se parovi za H2H, koji će se metodom eliminacije(jedan na jedan) boriti za prolaz u finale.

Sudionici revijalnog  natjecanja  su  amaterska  udruženja,  sportski  klubovi i timovi entuzijasta, ljubitelja prirode i zdravog načina života. Za sve sudionike osigurane su majice, lunch paketi i prijevoz na relaciji Podgorica-Kotor-Podgorica. Kotizacija po ekipi je 40€. Pravo  sudjelovanja   na   ovom   revijalnom   natjecanju   imat će   isključivo   prethodno registrirani timovi. Prijavljivanje ekipa moguće je izvršiti putem e-maila: raft-soko@t-com.me ili filipmarkovic@live.ac.me ili na br. telefona 069895828. Potvrdu o uplati kotizacije potrebno je poslati na navedeni e-mail.