Rafting - „Trofej Dana nezavisnosti“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 20. svibnja 2014. - 11:27
Autor: 

Peti rafting Škurdom za „Trofej Dana nezavisnosti“ biće organiziran u Kotru, srijeda 21. svibnja -  u 10 sati na rijeci Škurdi ispod zidina Starog grada. Revijalno, amatersko rafting takmičenje će se održati u disciplinama sprint i H2H (head-to-head), u kategoriji R6 (šestočlana posada), po pravilima međunarodne rafting federacije IRF. Na osnovu rezultata sprinta formiraće se parovi za H2H, koji će se metodom eliminacije(jedan na jedan) boriti za prolaz u finale.

Za sve učesnike obezbijeđene su majice, lunch paketi i prevoz na relaciji Podgorica-Kotor-Podgorica. Kotizacija po ekipi je 75€. Do sada je prijavljeno 14 ekipa. Prijavljivanje ekipa moguće je izvršiti putem e-maila: raft-soko@t-com.me ili filipmarkovic@live.ac.me ili na br. telefona 069895828. Potvrdu o uplati kotizacije potrebno je poslati na navedeni e-mail.

Takmičenje je amatersko i ima humanitarni karakter. Ekipe, organizator i pokrovitelj takmičenja će toga dana obezbjediti humanitarnu pomoć ugroženom stanovništvu iz zemalja u regionu, najavljeno je iz Turističke organizacije Kotora.