Porto Montenegro dobitnik ACREW nagrade - „Najbolja marina za superjahte na svijetu“

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 04. kolovoza 2021. - 13:14
Autor: 

Porto Montenegro osvojio je prošlog tjedna  prestižnu ACREW nagradu „Najbolja marina za superjahte na svijetu“ - dio godišnjih nagrada Superyacht Business Awards. Prošle godine Porto Montenegro nagrađen je u kategoriji Najbolja marine za superjahte na Jadranu.

Superyacht Business Awards smatraju se prestižnim i priznatim globalnim programom nagrada, pri čemu je ACREW mreža od preko 15.000 kapetana i članova posade pozvana da glasa za kompanije u domenu superjahti koje zaslužuju svjetsko priznanje u svojoj oblasti. Nagrada Najbolja marina za superjahte ističe pobjedničku marinu za pružanje najviših standarda usluga i pogodnosti kapetanima i posadama sa superjahti, zajedno sa njenom spremnošću da pomogne gostima - time osiguravajući ugodan i prijatan boravak za sve.

Kao prva svjetska marina sa Platinum statusom, Porto Montenegro se smatra najboljom marinom na Mediteranu i jednom od najboljih na svijetu. Također je osvojila nagradu “TYHA Platinum Marina Award” i postala prva marina koja je dobila “5 Gold Anchor Platinum” akreditaciju. Nudi najsuvremenije sadržaje i dobro je odredište za krstarenje ove sezone, sa fleksibilnim paketima za vezove i dodatnom pogodnošću goriva bez poreza.

Toni Braun, direktor Marine u Porto Montenegru, kaže: „U Porto Montenegru smo oduševljeni nagradom za Najbolju marinu za superjahte na svijetu koju su naši klijenti izglasali na dodjeli Superyacht Business Awards. Cijeli tim posvećen je pružanju najbolje moguće usluge i divno je dobiti potvrdu da je naša vizija usklađena sa očekivanjima naših klijenata. Zahvaljujemo se svima koji su glasali za nas.”

Porto Montenegro je idealna mediteranska destinacija koja nastavlja da se razvija, sa dugoočekivanim dolaskom novog urbanog naselja Boka Place, koje bi trebalo da bude završeno 2023. godine, a sastoji se od 213 rezidencija od studija do penthausa. Kao i uvođenjem revolucionarnog hotela SIRO, koji pruža iskustvo novoosmišljenog načina života, od strane Kerzner International-a (Atlantis Resorts and Residences i One & Only Resorts) sa 96 soba, krovnim barom i bazenom, kao i fitnes studijom visoke kvalitete i utočištem za zdravlje.