Počinje Luštica Bay Spektakl Svjetlosti

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 31. srpnja 2021. - 19:29
Autor: 

Ovog ljeta Luštica Bay pokreće svjetlosni šou na otvorenom, nesvakidašnji događaj koji će biti jedna od glavnih atrakcija noćnog života na bokokotorskoj obali. Svečano otvaranje Luštica Bay Spektakla Svjetlosti zakazano je za 7. 8. u 21 h, uz dinamične svjetlosne i glazbene sesije koje se nastavljaju u 22 h, dok vrhunac večeri predstavlja raskošan vatromet u 23 h. Glavna pozornica će biti lukobrani i svjetionik Luštice Bay koji osvjetljavaju more i kopno, talase i nebo u vrelim ljetnim noćima, pružajući nezaboravan doživljaj svakom posjetitelju. Čarobna predstava kroz igru svjetlosti i lasera bit će popraćena glazbenim kompozicijama, uz prisustvo animatora i bacača plamena koji će upotpuniti ugođaj.

Ovaj čudesan svjetlosni šou prikazuje i osvijetljene brodiće kao umjetničke instalacije, kugle i raznovrsne iluminirane postavke i animatore. Izuzetan audio-vizualni spektakl na otvorenom privući će pozornost svakog gosta, posjetitelja i nautičara koji će baciti sidro u zaljevu Trašte, donoseći nezaboravno iskustvo koje za mnoge može biti i najupečatljiviji momenat njihovog ljetovanja u Luštici Bay.

 „Iz godine u godinu nastojimo da pružimo našim posjetiocima nova iskustva i atrakcije koje će ih podstaći da se uvijek vraćaju u Lušticu Bay kao oazu odmora u kojoj će svako pronaći kutak za sebe, tokom dana i večeri, kako na prekrasnim plažama, u nizu trgovina, barova i restorana, tako i na kulturno-umjetničkim susretima i atraktivnim dešavanjima poput naše autentične svjetlosne projekcije na otvorenom. U pitanju je prvi svjetlosni spektakl ove vrste u našem susjedstvu, koji pridodaje novi oblik zabave kao praznik za sva čula naših posjetilaca - nudimo novu priču i uspomene koje ćemo zajedno stvarati", ističe Maša Radulović, menadžerica korporativnih komunikacija.

Pored svjetala i lasera, glavne zvijezde bit će raznobojne instalacije osvijetljenih barki koje će plutati u Marini Luštica Bay, na ulazu u čuvenu pećinu, ljuljuškajući se na morskoj površini obasjanoj mjesečinom.

Posjetitelji će također moći kreirati trajne uspomene pored osvijetljenih kugli i anđeoskih krila, koja će postati predivan ukras Marine Luštica Bay, istovremeno pružajući priliku da se kreativni momenti ovjekovječe fotoaparatima i mobilnim telefonima.

Prekrasna parada svjetlosnih talasa, boja i oblika u 3D formatu nastavlja se tijekom večeri, u pojedinačnim segmentima lajt-šou predstave koji se održavaju u 21, 22 i 23 h, uz odgovarajuće glazbene kompozicije i različite stilove, svakog utorka, četvrtka i subote, čitav mjesec.