„Krstarenje ka sreći“ vodi pravo u Regent Porto Montenegro

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 07. svibnja 2015. - 12:36
Autor: 

Regent Porto Montenegro domaćin je ekipi njemačke državne televizije Zweites Deutches Frensehen (ZDF) koja će tijekom mjeseca svibnja snimati 90-minutnu emisiju o Crnoj Gori.  Kreuzfahrt ins Glück („Krstarenje ka sreći“) je program ZDF televizije koji preko 30 godina donosi nove i egzotične destinacije u domove svojih gledatelja, zajedno sa svojim prethodnikom Das Traumschiff   („Brod snova“).

Tijekom proteklih 30 godina snimanja, „Brod snova“ i „Krstarenje ka sreći“ obišli su skoro 100 različitih egzotičnih destinacija poput Novog Zelanda, Barselone, Dubaija, Meksika, Galapagosa, Havaja, Hong Konga, Brazila, Las Vegasa i mnogih drugih.  Polyphon, producentska ekipa serijala „Krstarenje ka sreći“, na čelu s gospodinom Wolfgang Rademannom koji važi za jednog od najuspješnijih producenata u Europi, je prepoznala Crnu Goru kao novu destinaciju vrijednu pažnje. Ovaj serijal pomno prati preko čak 10 milijuna ljudi u Njemačkoj svake praznične sezone jer se serijal emitira izmedju 26. prosinca  i 1. siječnja svake godine.

„Radujemo se da je jedna renomirana producentska kuća, koja svoje programe plasira na njemačkoj televiziji, sa gledanošću od preko 10 miliona, odlučila da svojoj svom auditorijumu predstavi baš Crnu Goru. Nadam se da ovo predstavlja odličan nastavak saradnje sa gostima iz Njemačke koje želimo podsjetiti na ovaj biser Mediterana“, rekao je Michael Posch, generalni menadžer hotela Regent Porto Montenegro. Koliko je ovaj program uspješan i gledan govore i podaci po kojima je svaka destinacija prikazana u ovom programu zabilježila značajan porast broja gostiju sa njemačkog govornog područja.

Bitan dio serijala o Crnoj Gori biće sniman u hotelu Regent Porto Montenegro i, naravno, samoj marini. Tim Regent hotela je i više nego počastvovan da je nakon svega osam mjeseci od početka svog rada prepoznat kao mjesto za snimanje priče o Crnoj Gori.

„Krstarenje ka sreći“ je priča o dva para koji se vjenčaju na “Brodu snova”, preuzetom iz istoimene serije koja je prethodila ovoj priči, koji nakon vjenčanja, u pratnji osoba koje su bile zadužene za planiranje njihovog vjenčanja, odlaze na medeni mjesec. Od tog trenutka priča se nastavlja na njihovoj izabranoj destinaciji. Ovoga puta, tokom svog medenog mjeseca, ovi parovi će se upoznati sa ljepotama zemlje i tim putem predstaviti Crnu Goru kao destinaciju koja se mora posjetiti.  „Ljepota Crne Gore i gostoljubivost njenog naroda me je impresionirala i znao sam da će upravo ova zemlja biti jedna od destinacija koje ćemo predstaviti u serijalu „Krstarenje ka sreći“, izjavio je gospodim Radomann povodom početka snimanja serijala o Crnoj Gori.