Kotoranka Kristina Miljenović Crnoj Gori donijela vrijedne nagrade s natjecanja ljepote u Turskoj

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. lipnja 2017. - 11:56
Autor: 

Na Svjetskom natjecanju „World league of beauty and fashion Miss and Mister World 2017“ , održanom od 5. do 15. svibnja u gradu Bodrumu u Turskoj, sudjelovalo je čak sedam predstavnika iz Crne Gore. U kategoriji uzrasta djece od 3 do 17 natjecali su se Mehmed Nikezić (5) iz Sutomora, Kristina Miljenović (11) iz Kotora, Aleksandar Bakrač (12) iz Herceg Novog, Nora Maslovar (12) iz Budve, Stefan Kolarević (14) iz Budve i Dejana Martinić (17) iz Bara, dok je u kategoriji od 18 do 24 godine Crnu Goru predstavljala Tijana Ćetković (18) iz Kotora.

Odlazak mladih natjecatelja na ovo prestižno natjecanje realizirali su: matična modna agencija "Top 3 models Montenegro",  vlasnice Ivane Šćekić, predavačica Merisa Fetahović i poznati crnogorski modni dizajner Aleksandar Dado Jovanović.

Predstavnici Crne Gore su se za ovo natjecanje pripremali mjesecima, a doma su se vratili s vrijednim nagradama. U audio zapisu poslušajte razgovor s Kotorankom Kristinom Miljenović, koja je u Turskoj osvojila dvije krune i dvije lente „WLBF Best of the best“ i  „WLBF Photo model of the Universe".

Audio: 
Kristina Miljenović