Izložba dječjih radova u Muzeju grada Perasta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 13. svibnja 2015. - 12:21
Autor: 

U sklopu obilježavanja  manifestacije Noć  muzeja, 17. svibnja, u Muzeju grada Perasta bit će otvorena izložba dječjih radova  Resursnog centra za rehabilitaciju i školovanje lica s poremećajima sluha i govora s početkom u 17sati.

U sklopu izložbe bit će organizirana radionica dječjeg crtanja s osnovnim školama s područja Kotora, Risna  i Perasta kao i s djecom iz Resursnog centra za rehabilitaciju i školovanje lica s poremećajima sluha i govora. Radionicu će voditi Mirna Petrušić, akademski slikar iz Risna.

Ovo druženje u Muzeju grada Perasta bit će popraćeno i prigodnim čašćenjem djece,  njihovih profesora i roditelja.

Sponzor događaja je OJU Muzeji Kotor, koji će materijalom za crtanje i slikanje opremiti  radionicu, kao i Open Tour Kotor, koji će prevoziti djecu kako bi im sam događaj ostao u što ljepšem sjećanju.

Ovom izložbom i radionicom povodom manifestacije Noć  muzeja, osim druženja djece, Muzej grada Perasta najmlađoj populaciji želi da približi Muzej i rad u njemu.

Napominjemo da će tog dana ulaz u Muzej grada Perasta biti slobodan.

Također u  sklopu manifestacije u Muzeju grada Perasta će 19. Svibnja biti otvorena izložba “ORNAMENTIKA U BOKEŠKOJ MODI XIX I XX VIJEKA IZ PRIVATNE ETNO ZBIRKE RADIMIRI”.